Primele două clasate se întâlnesc în Calea Șagului


Arena „Colterm” din Calea Șagului va fi vineri gazda celui mai interesant meci din seria a IV-a a ligii a III-a. Cu începere de la ora 15, se vor duela primele două clasate, Flacăra Timișoara și Minerul Motru, pentru un joc ce se anunță extrem de echilibrat.

Derby-ul primelor două clasate din C4 va avea loc vineri, la Timișoara. Liderul seriei după șapte runde, CS Flacăra, va primi vizita ocupantei locului secund, Minerul Motru. Gruparea de pe Bega a acumulat 14 puncte, reușind patru victorii în acest sezon, toate cu același scor, 1-0. În cele 540 de minute petrecute în teren, elevii lui Brîndescu au încasat un singur gol, în urmă cu două săptămâni, la Muncitorul Reșița. De partea cealaltă, Minerul Motru le suflă în ceafă bănățenilor, clasându-se pe 2, cu 13 puncte, gruparea gorjeană fiind însă singura din serie care a disputat șapte meciuri în acest sezon. Formația antrenată de fostul internațional Ștefan Nanu a reușit un 0-0 etapa trecută, pe teren propriu, în fața celor de la Millenium Giarmata. Să mai spunem că principalul pericol pentru poarta lui Burtic ar putea veni dinspre Laurențiu Boroiban, atacant cu vechi ștate în liga secundă, testat în vară și de ACS Poli.

Partida Flacăra Timișoara – Minerul Motru va avea loc vineri, cu începere de la ora 15, pe arena „Colterm” din Calea Șagului. Ca de obicei, intrarea la meci costă 5 lei.

About Gabriel Toth

Leave a Reply