Portarul Tudor Stănescu, principalul artizan al victoriei lui CH Poli

02_Tudor-STANESCUCH Poli a pus miercuri capăt unei serii negre în fața formației din Turda. Ardelenii au câștigat precedentele patru întâlniri directe, însă la primul duel din actualul sezon, alb-violeții au avut câștig de cauză, scor 31-28. O victorie importantă, la care a contribuit din plin portarul Tudor Stănescu.

20 de intervenții. Două aruncări de la 7 metri parate. Acesta este bilanțul lui Tudor Stănescu din meciul de miercuri, cu Potaissa Turda. Fără aceste realizări, victoria lui Poli s-a fi conturat, fără îndoială, mult mai greu.

„Mă bucur mult că am putut ajuta echipa și să o duc spre victorie. Îmi pare rău că nu am obținut un succes și la Baia Mare, pentru că și acolo se putea câștiga. Oricum, sunt foarte importante punctele puse în joc, am jucat contra unei echipe ce a terminat pe locul 3 anul trecut, o echipă bună, care joacă de mult timp împreună. Ne bucurăm că am păstrat toate punctele la Timișoara”, a declarat Stănescu.

Eroul jocului cu Turda e de părere că diferența s-a făcut la determinare, mai mare în cazul alb-violeților. „Dorința noastră a făcut diferența, iar acest lucru s-a văzut și în apărare, și în atac. Din fericire, am reușit să băgăm mingea în poartă”, spune goalkeeperul polist.

Prestația de zile mari a lui Tudor Stănescu a fost apreciată și de către adversari. „A fost jucătorul meciului, e clar. El a tranșat meciul în favoarea Timișoarei”, a declarat antrenorul formației din Turda, Horațiu Gal.

About Gabriel Toth

Leave a Reply