Petrovic: „Am reușit cel mai frumos gol din carieră”


Aleksandar Petrovic a salvat un punct pentru ACS Poli în disputa de duminică, de la Mioveni. Fundașul central a marcat un gol splendid în prelungirile partidei, reușind să-l învingă pe portarul de ocazie al argeșenilor, Rică Neaga, cu un șut de la 30 de metri.

Aleksandar Petrovic e mulțumit de punctul obținut duminică de ACS Poli, asta în condițiile în care Mioveniul conducea, după ceva mai mult de o oră de joc, cu 2-0. „Meciul a fost foarte greu. În prima repriză am jucat destul de bine, dar partea secundă am început-o slab și ne-a fost destul de dificil să revenim în joc. Putem să ne declarăm mulțumiți în final cu punctul pe care l-am obținut. Am crezut tot timpul că putem reveni, chiar și după eliminarea lui Sakir, și am reușit”, a declarat Petrovic.

Stopperul sârb în vârstă de 28 de ani a marcat un gol superb, în minutele de final ale partidei, și mărturisește că aceasta a fost cea mai spectaculoasă reușită din cariera sa. „Eram conduși cu 2-1, am primit mingea și am tras pur și simplu. Am vrut să încerc ceva, pentru că după cum se știe în poarta lor se afla un jucător de câmp. Mă bucur că mi-a ieșit. Am mai înscris goluri și în trecut, dar n-am dat niciodată unul ca și cel de ieri. A fost cel mai frumos gol din cariera mea”, a mai spus Petrovic.

Aleksandar Petrovic nu va mai face și sâmbătă cuplu în centrul defensivei cu Redzepi Sakir, macedoneanul fiind eliminat în disputa de la Mioveni. „Îmi convine să joc cu Sakir, deoarece vorbim aceeași limbă și comunicăm mai ușor pe teren. Dar cred că și cel care va intra se va descurca la fel de bine ca și Sakir sau poate chiar mai bine, de ce nu?”, a mai spus sârbul.

Iată reușita lui Aleksandar petrovic, din jocul de la Mioveni:

About Gabriel Toth

Leave a Reply