Petre Goge, primul gol pe „Dan Păltinișanu”: „Sper să nu mă opresc aici”


Petre Goge a devenit, fără îndoială, una dintre piesele de bază ale lui ACS Poli. Mijlocașul dreapta în vârstă de 20 de ani a marcat primul său gol din actuala ediție al ligii secunde, în meciul de sâmbătă, cu Alba Iulia, și speră să nu se oprească doar la atât.

Petre Goge a marcat sâmbătă golul care i-a descătușat pe alb-negri, în disputa cu Unirea Alba Iulia. Mijlocașul de bandă a înscris în poarta goală, în minutul 77, după un șut al lui Boștină, respins în față de portarul Tiuț.

„E o bucurie pentru mine să înscriu din al doilea meci jucat în campionat și sper să nu mă opresc aici. În primul rând, vreau să-mi ajut echipa, iar dacă reușesc să și marchez, e și mai bine. Important e să fie toată lumea mulțumită”, a declarat Goge.

Tânărul fotbalist, care sâmbătă va împlini 21 de ani, consideră că meciul cu Alba Iulia ar fi fost mult mai ușor dacă alb-negrii ar fi fructificat ocaziile mari din prima repriză, una dintre ele ratând-o chiar el, în minutul 14. „Am început foarte bine meciul, iar apoi, până la pauză, am mai ratat 2-3 ocazii mari. Dacă ne intrau și aceste goluri, jocul ar fi fost mult mai ușor pentru noi. Apoi în a doua repriză am început mai prost, dar e bine că am dat al doilea gol și ne-am descătușat. Cred că după pauză am fost prea relaxați”, a mai spus mijlocașul care a mai trecut pe la Unirea Urziceni sau FCM Târgu Mureș.

Pentru ACS Poli urmează, duminică, o deplasare ce se anunță extrem de dificilă. Alb-negrii vor evolua pe terenul nou-promovatei Corona Brașov, liderul seriei după patru runde. Petre Goge e însă convins că o victorie în partida de sub Tâmpa ar reprezenta un imbold moral pentru el și colegii săi.

„Meciul de la Brașov e unul dintre cele mai importante pentru noi în acest tur. Cred că dacă vom scoate 3 puncte acolo, va fi o cu totul altă atmosferă la echipă. Corona Brașov și Damila Măciuca au început foarte bine, au plecat din elan, dar cred că încetul cu încetul se vor stinge. Cred că tot echipele care trag la promovare se vor afla acolo. Mă refer aici la noi, la Târgu Mureș, poate mai puțin la UTA, după ultimele rezultate. Sperăm ca totuși noi să fim acolo, în frunte”, a mai spus Goge.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply