Pas cu dreptul pentru Sorin Schiesz în antrenorat! CSU de Vest răpune Brașovul în trei seturi

schiesz (Medium)Voleiul masulin timișorean a intrat într-o nouă eră. Noua echipă a orașului, CSU de Vest, a pornit cu dreptul în noua ediție a Diviziei A2 vest, reușind o victorie facilă, în mai puțin de o oră de joc, în fața formației CSU Brașov. Un start perfect și pentru Sorin Schiesz, cel ce din acest sezon a preluat rolul de antrenor-jucător, Sorin Grădinaru retrăgându-se în postul de director tehnic, după 23 de ani neîntrerupți pe banca fostei „U”.

Meci fără istoric ieri, în sala Facultății de Educație Fizică și Sport. CSU de Vest s-a impus cu 3-0 în prima etapă din A2 Vest, în fața unui adversar net inferior, CSU Brașov. Faptul că gruparea de sub Tâmpa nu a pus nicio problemă în disputa de pe Bega i-a permis antrenorului-jucător Sorin Schiesz să ruleze întreg lotul avut la dispoziție. A rezultat un succes în mai puțin de o oră de joc, cu trei seturi câștigate la 18, 13 și 12.

CSU de Vest a evoluat în formula Schiesz, Vârlan, Unguraș, Dincă, Balint, Ungureanu, Toma (libero). Au mai intrat pe parcurs Bădiceanu, Stănoiu, Bălulescu, Reitmayer și Damian.

Timișorenii au avut parte de o surpriză plăcută la meciul de ieri. La sală a fost prezent fostul lor coleg Ioan Grama, cel ce de două sezoane a abandonat activitatea competițională și s-a stabilit în străinătate. Grama a fost om de bază în echipa care izbutea ultima participare a Universității Timișoara în elită, în ediția 2011/2012.

Tot ieri, în prima rundă a Diviziei A2 Vest, am consemnat o victorie pentru o altă formație din această parte de țară. În Sala Sporturilor „Victoria”, Pro Volei Arad a dispus cu 3-1 (25-23, 25-23, 24-26, 25-17) de Volei Club Zalău 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply