Nume noi în cantonamentul lui BCM Danzio


BCM Danzio continuă să se pregătească pentru noul sezon, în cantonamentul de la Ocna Șugatag. Sub comanda lui Dan Ionescu au ajuns și două jucătoare noi, americanca Antoinette Thompson și sârboaica Natasa Mijatovic.

Natasa Mijatovic e un pivot de 23 de ani și 1,90m înălțime, care provine de la ZKK Vrbas, formație de primă ligă din Serbia. Americanca Antoinette Thompson evoluează pe postul de fundaș, are 22 de ani și a jucat până acum în campionatul universitar, la Texas Christian University.

Cele două jucătoare completează lotul de straniere, din echipa de anul trecut mai fiind păstrate Bilijana Pesovic, Nevena Saponjic și Tiffany Brown.

BCM Danzio rămâne cantonată până la mijlocul săptămânii viitoare la Ocna Șugatag, urmând ca pe 1 și 2 septembrie să dispute primele jocuri amicale, ambele în compania celor de la ZKK Vrbas.

Dan Ionescu are în acest moment 11 jucătoare la pregătiri: Andra Haas, Biljana Pesovic, Bianca Blanaru, Miruna Crâsnic, Nevena Saponjic, Natasa Mijatovic, Adina Stoiedin, Tiffany Brown, Antoinette Thompson, Henrietta Blejan și Alexandra Bălăceanu. Lipsesc Marta Fodor, care a plecat la Campionatul Mondial 3 la 3, Dora Ardelean și Christina Zidaru, ambele la naționala U20, în vreme ce Corina Moroșan se află încă în recuperare, după o accidentare mai veche.

About Gabriel Toth

Trackbacks

Leave a Reply