Nocturna se reaprinde pe „Știința”, pentru ASU Poli – AS Boldur

DSCF0490-Small
ASU Poli va disputa duminică primul joc oficial din 2013 în nocturnă. La cererea clubului alb-violet, partida cu AS Boldur a fost mutată la ora 19, formația oaspete fiind la rândul ei de acord cu această sugestie.

ASU Poli va juca duminică din nou la lumina reflectoarelor. La ultimul joc al turului, cu Padeșul Nădrag, nocturna de pe „Știința” a creat cadrul perfect pentru cea mai spectaculoasă coregrafie realizată vreodată de Peluza Sud. De această dată, elevii lui Paul Codrea așteaptă cu nerăbdare jocul cu AS Boldur, care pentru o parte a nou-veniților din iarnă va fi primul joc oficial în nocturnă.

E și cazul lui Adrian Ilie, cel care a disputat câteva amicale pentru ASU Poli la lumina reflectoarelor, însă niciodată nu a avut ocazia să evolueze într-un astfel de cadru într-un joc oficial. „N-am mai jucat niciodată un meci oficial în nocturnă. La juniori parcă am mai jucat, dar de când sunt la seniori, cu siguranță nu. Va fi pentru mine primul meci și cred că va fi ceva special. Suporterii vor fi cu siguranțâ alături de noi, sperăm să facem la rândul nostru un joc bun și să câștigăm”, ne-a declarat mijlocașul de buzunar al timișorenilor. Un interviu pe larg cu Adi Ilie veți putea lectura în programul de meci ce va fi împărțit duminică la stadion.

Directorul tehnic Antonio Foale e convins că nocturna îi va avantaja pe băieții de la ASU Poli, de la care așteaptă să se ridice la nnivelul spectacolului creat de galerie.

„Ne avantajează faptul că meciul se va juca în nocturnă, mai ales că e vorba și de terenul nostru propriu, dar și de faptul că îi vom avea în spate pe suporteri. Va fi cu siguranță o atmosferă frumoasă, nu știu ce pun la cale suporterii, dar noi cu siguranță vom încerca să arătăm calitate în meciul de duminică”, ne-a spus Foale.

Partida ASU Poli – AS Boldur va avea loc duminică, de la ora 19, pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply