Modificări în programul amicalelor pentru Politehnica! U Cluj și o echipă de etnici români din Serbia, printre adversari

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara și-a definitivat lista meciurilor de verificare din perioada iernii. Formația pregătită de Bogdan Andone va disputa opt meciuri de verificare, cu formații din ligile a treia și a patra, atât din țară, cât și de peste hotare. Cel mai atractiv meci va avea loc cu o săptămână înaintea reluării campionatului, când la Timișoara va sosi liderul din „C5”, Universitatea Cluj.

Programul alb-violeților a suferit câteva modificări, față de anunțul de săptămâna trecută. După primul test, programat la finele săptămânii viitoare, cu Cocoșul Orțișoara, poliștii se vor duela cu Vulturul Grebenac, formație ce evoluează în Liga a IV-a din Serbia, ocupând locul 12 (din 16 competitoare) în zona Pancevo. Grebenac (sau Grebenaț, în limba română) e un sat în care majoritatea covârșitoare a populației e de origine română. Conform recensământului efectuat în 2002, nu mai puțin de 82,3% din locuitorii satului s-au declarat etnici români.

Un amical extrem de interesant va avea loc pe 17 februarie, în compania Universității Cluj, liderul din Seria a 5-a a eșalonului terț. Pentru „Șepcile roșii” evoluează fostul polist Dorin Goga, dar și alți jucători cu un număr mare de meciuri în Liga I sau chiar în echipa națională, precum Sorin Albuț, Octavian Abrudan, George Florescu, Gabriel Giurgiu, Alexandru Păcurar sau Mihai Onicaș.

O altă noutate în lista amicalelor e întâlnirea cu CNS Cetate Deva. Timișorenii vor întâlni gruparea condusă de Sorin Cornea pe 8 februarie, ora de start nefiind încă stabilită.

Iată lista definitivă a amicalelor Politehnicii, cu mențiunea că, foarte probabil, toate jocurile vor avea loc la Timișoara:

20 ianuarie, ora 11 – Cocoșul Orțișoara (L4)
24 ianuarie, ora 11 – Vulturul Grebenac (L4, Serbia)
27 ianuarie, ora 11 – Național Sebiș (L3)
30 ianuarie, ora 11 – ACS Ghiroda (L3)
3 februarie, ora 11 – CSM Școlar Reșița (L3)
7 februarie, ora 11 – CSM Lugoj (L3)
8 februarie – CNS Cetate Deva (L3)
17 februarie, ora 14 – Universitatea Cluj (L3)

Vă reamintim, în perioada 29 ianuarie – 9 februarie, jucătorii Politehnicii vor efectua un cantonament pe plan local. Reunirea lotului e programată luni, 15 ianuarie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply