Mihai Timofte, pregătit să revină în teren: „Cred că am absentat cam mult”

timofteCH Poli se pregătește de o confruntare dificilă, urmând a primi luni vizita singurei formații neînvinse din Liga Națională, HC Odorhei. La acest joc, își pregătește reintrarea în echipă extrema Mihai Timofte, handbalist ce a absentat întregul sezon, din cauza unei accidentări ce data din vară.

Experimentatul Mihai Timofte apreciază forma bună în care se află viitoarea adversară a formației sale, dar speră ca el și colegii săi să continue șirul victoriilor de pe teren propriu.

„Este, într-adevăr un meci dificil. Odorheiul e o echipă foarte puternică, joacă foarte bine în acest sezon, e destul de bine omogenizată. Noi vrem să continuăm însă șirul victoriilor de acasă, vrem să ne batem cu toate echipele măcar pe teren propriu”, spune Timofte.

Mihai Timofte o vede pe CH Poli mult mai puternică decât anul trecut, având în vedere transferurile efectuate în presezon. „Ambele echipe s-au întărit, dar vreau să cred că Poli a făcut transferurile cele mai potrivite. Formăm o echipă competitivă, mult mai puternică decât cea de anul trecut, și cu mari posibilități de a crește”, a mai spus Timofte.

Extrema dreaptă a alb-violeților va debuta în noul sezon la meciul cu HC Odorhei, el lipsind de mai multă vreme din cauza unei accidentări. „Sunt pregătit să reintru, am absentat cam mult. Dorința e mare și vreau să revin cât mai repede”, spune Timofte.

Partida CH Poli Timișoara – HC Odorhei va avea loc luni, de la ora 17.30, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply