Micii alb-violeți luptă cu Atletico Arad pentru accederea la turneul semifinal

10151207_635708669846932_5292754121866679923_n

ACS Sporting, grupa de juniori născuți în 2003 aflată sub oblăduirea ASU Politehnica, va disputa, în această săptămână, un baraj cu Altetico Arad, pentru accesul în faza semifinală a Campionatului Naționali de juniori E. Antrenorul Iulian Prodana s-a arătat mulțumit de progresul elevilor săi, care s-au calificat fără probleme din play-off-ul fazei zonale, însă îl îngrijorează absența unuia dintre cei mai buni jucători din lot, accidentat la finele săptămânii trecute, în jocul cu Electrica.

ACS Sporting va disputa, joi și sâmbătă, un baraj cu Atletico Arad, pentru accederea în faza semifinală a Campionatului Național de juniori E. Antrenorul grupei 2003, Iulian Prodana, spune că îi cunoaște bine pe adversarii din această săptămână, elevii săi având de fiecare dată câștig de cauză în fața acestora. În schimb, acesta s-a declarat îngrijorat de absența atacantului Ralf Kuhn, unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei, care s-a accidentat vinerea trecută, în penultimul joc din faza play-off-ului, cu Electrica Timișoara.

„Atletico e o echipă foarte bună, pot spune că e egală cu a noastră. La noi poate e chiar un minus lipsa lui Ralf Kuhn, care era în creștere de formă. Important e să facem un rezultat bun în primul joc, programat în deplasare. Ei au și un oarecare trac în fața noastră, pentru că de fiecare dată când am jucat cu ei, i-am bătut”, ne-a declarat Iulian Prodana.

Primul joc al „dublei” cu Altletico se va desfășura joi, de la ora 16, la Arad, urmând ca returul să de dispute sâmbătă, de la aceeași oră, la Baza 2 a Politehnicii.

ACS Sporting s-a calificat fără mari probleme în această fază, după un play-off la care au mai participat timișorenele LPS Banatul, Electrica și ACS Poli. Alb-violeții au înregistrat în cele șase jocuri patru victorii, o remiză și un eșec.

About Gabriel Toth

Leave a Reply