Lista certitudinilor de la ASU Poli! Întărire de ultim moment în atac

tulcan
Cu o zi înaintea debutului în Liga a IV-a, ASU Poli îi are legitimați pe cei mai mulți dintre jucătorii care s-au pregătit în această vară sub comanda lui Paul Codrea. Chiar dacă în cazul câtorva mai planează încă incertitudinea, alb-violeții au în acest moment zece nume noi în lot, printre care și un transfer-surpriză, care oferă o mai mare greutate liniei de atac.

În ultimele zile, la antrenamentele lui ASU Poli a participat Flavius Tulcan (foto), un om de gol experimentat, ce anul trecut a evoluat pentru Banatul Nerău și Pobeda Dudeștii Vechi, reușind în total 27 de goluri. Atacantul născut la 24 mai 1985 la Sânnicolau Mare a evoluat ani la rând pentru echipa din orașul său natal, Unirea, atât în Liga a II-a, cât și în Liga a III-a. A mai jucat la nivelul eșalonului al patrulea pentru Plavii Delia Sânpetru Mare și CSM Lugoj. Tulcan a fost lăsat la Timișoara de Cosmin Sântean, conducătorul echipei din Nerău, acolo unde atacantul se întorsese în această vară, după experiența de la Dudeștii Vechi. Vă reamintim că în această vară, la amicalul câștigat de ASU Poli cu 4-3 în fața Banatului Nerău, Flavius Tulcan a înscris de două ori. Legitimarea sa a fost rezolvată în această dimineață, având drept de joc încă din meciul de la Făget.

Postul de portar a primit de asemenea întăriri, prin aducerea lui Robert Rogojină. Goalkeeperul născut la 13 iulie 1992 a efectuat junioratul la Pandurii Târgu Jiu, ultima perioadă petrecând-o în ligile inferioare din Italia. În această săptămână s-a rezolvat și situația celorlalți jucători ce au evoluat constant în jocurile de pregătire ale timișorenilor din această vară, lista completă a certitudinilor fiind următoarea: Victor Opriș (mijlocaș – ACS Poli), Ionuț Alexandru (mijlocaș – Timișul Șag), Marco Giurasevici (mijlocaș – CS Flacăra), Alex Birău (fundaș – Farul Constanța via Avicola Buziaș), Alexandru Secotă (fundaș – CS Flacăra), Adrian Neagoie (mijlocaș – CS Otopeni), Sorin Oberșterescu (fundaș – CFR Timișoara), Ionuț Vucea (mijlocaș – Sporting Roșiorii de Vede, ex-Poli).

La capitolul plecări, îi putem menționa pe Branimir Radovancovici, Ciprian Nicolaie, Daniel Mărăndescu, Ovidiu Hușanu, Bogdan Otiman, Sergiu Basarab, Florin Luchin și Robert Jigum.

Primul joc oficial pentru ASU Poli în noua formulă va avea loc sâmbătă dimineață, la Făget, cu Arsenal Flacăra, meci contând pentru prima etapă a Ligii a IV-a. Partida e programată la ora 11 și va fi oficiată de la centru de Cătălin Botaș, ajutat la cele două tușe de Andrei Chițoiu și Raul Ghiciulescu.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply