Liga a III-a | Mama Mia leagă două victorii; Dobricean aduce primele puncte pentru Lugoj

DSC_4548 (Medium)

Căpitanul lui Mama Mia, Laurențiu Telescu (în stânga), din nou printre marcatori

Etapa a 3-a din C4 a început cu rezultate interesante în cele trei jocuri programate astăzi. Mama Mia a obținut prima victorie în noua casă, 3-1 la Gara Mare, cu Filiașiul. Lugojul lui Cosmin Petruescu a obținut, la Cisnădie, primele puncte stagionale, ex-polistul Dobricean marcând golurile victorie pentru bănățeni. În fine, rezultat-surpriză la Deva, unde „cetatea” a fost cucerită de „panduri”.

Mama Mia Becicherecu Mic – CSO Filiași 3-1

Mama Mia a revenit pe linia de plutire, după acel început abrupt de campionat, 2-5 acasă cu Metalurgistul Cugir. Trupa lui Bălu a câștigat runda trecută la Lugoj, iar astăzi a reușit să lege a doua victorie la rând, la Gara Mare, în fața trupei din Filiași. Dan Silaghi a deschis scorul la Gara Mare, în minutul 37, iar căpitanul Telescu a dublat avantajul timișenilor din penalti, în minutul 43. Gazdele au marcat rapid în repriza a doua, prin Bârză, în minutul 50, o reușită care a risipit orice dubiu în privința învingătoarei. Pe final, Filiașiul a insistat și a reușit să înscrie golul de onoare, prin Fotescu, în minutul 85. Să mai spunem că doljenii au evoluat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, Tudorache văzând al doilea cartonaș galben în minutul 37.

La meci a asistat staff-ul tehnic și jucătorii lui ASU Politehnica. Alb-violeții sunt cu gândul la derby-ul de mâine, cu Metalurgistul Cugir, dar privesc și spre viitor. Iar asta deoarece, peste două săptămâni, oaspete pe „Știința” va fi chiar CSO Filiași.

Mama Mia Becicherecu Mic (antrenor Sorin Bălu): R. Mikloș – Ștefănescu, Telescu, Todorov, Zurbagiu, P. Niță, Bârză, Z. Radu, Motreanu, V. Luță, Silaghi. Au mai intrat: Centea, Nicoară, R. Artimon și Mărginean.

CSO Filiași (antrenor Viorel Cojocaru): Nica – Maiernici, Tudorache, Bălașa, Neacșu, Moraru, Popescu, Georgescu, Pârvoică, Stoiu, Fotescu. Au mai intrat: Petcu, Simcea, Pais și Fruntelată.

La Cisnădie, CSM Lugoj a luat o gură de aer curat. Și trei puncte extrem de importante, după un început secetos din acest punct de vedere. Fostul polist Răzvan Dobricean a semnat victoria timișenilor, printr-o „dublă” realizată în minutele 36 și 57. Lugojul saltă spre zona mediană a clasamentului cu această victorie, în vreme ce nou-promovata din județul Sibiu preia „lanterna”. Grea-i viața în „C” pentru ardeleni, care n-au reușit încă să perforeze poarta adversă, după 270 de minute.

Surpriză la Deva. Nou-promovata Cetate, o formație aparent solidă prin prisma lotului, a pierdut disputa de pe teren propriu cu Pandurii II Târgu Jiu. Oaspeții au deschis scorul în minutul 29 prin Pârcălabu, care a stabilit astfel și scorul primei reprize. În mitanul secund, hunedorenii puteau reveni în joc, însă lovitura de pedeapsă executată de Pribac a fost ghicită de Lazar, un goalkeeper cu experiența Ligii I. Totul s-a năruit pentru Deva în minutul 65, atunci când portarul junior Stănilă a văzut direct cartonașul roșu, pentru un henț comis în afara careului. Omul în minus a cântărit serios în jocul gazdelor, care au mai încasat un gol în minutul 73, pe un contraatac finalizat de Mărgărit.

Cetate Deva (antrenor Marius Sârbu): Stănilă – Kelemen, Boldea, Dosan, Ungureanu – Vajda (c), Chelariu, Lintaru, Șaucă – Pribac, Suciu. Au mai intrat Șumuțiu, Iancău, Făgărășanu și Boloș.

Pandurii II (antrenor Claudiu Mocioi): Lazar – Pleașcă, Celea, Negrescu, Trocan (c) – Erdei, Bîrlan, Trifu, Dodoi – Pîrcălabu, Mărgărit. Au mai intrat A. Davic, Hemidi, Dumitru și Brânzan.

C4, etapa 3:

Mama Mia Becicherecu Mic – CSO Filiaşi 3-1 (Silaghi 27, Telescu 43 – pen., Bârză 50 / Fotescu 85)
CNS Cetate Deva – Pandurii II Târgu Jiu 0-2 (Pârcălabu 29, Mărgărit 73)
Măgura Cisnădie – CSM Lugoj 0-2 (Dobricean 36, 57)
Mâine, ora 17
Millenium Giarmata – Minerul Motru
ASU Politehnica Timişoara – Metalurgistul Cugir
CS Ineu – FC Hunedoara
Performanţa Ighiu – Naţional Sebiş
CSU II Craiova stă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply