Liga a III-a | Mama Mia deschide etapa la Gara Mare, cu Filiașiul; duelul ASU Politehnica – Cugir e sâmbătă după-amiază

11988376_893318847419245_2052984269155022914_nLiga a III-a a ajuns în pragul celei de-a treia runde, una ce se anunță extrem de interesantă în seria 4. Capul de afiș e ținut de disputa de sâmbătă, de pe „Știința”, unde se vor întâlni singurele formații cu maximum de puncte ASU Politehnica și Metalurgistul Cugir. Runda va debuta însă mâine, când sunt programate trei partide, în care vor fi implicate două dintre formațiile din Timiș.

Mâine după-amiază, Mama Mia Becicherecu Mic va încerca să obțină prima victorie în noua casă, stadionul „CFR” din Timișoara. Trupa lui Sorin Bălu și-a recuperat la Lugoj punctele pierdute în runda inaugurală, în fața Cugirului. Oaspeții timișenilor vor fi cei de la CSO Filiași, care au obținut un prim succes stagional etapa trecută, pe propriul teren, 3-0 în derby-ul doljean cu CSU II Craiova.

Fără punct în clasament după primele două runde, Lugojul lui Cosmin Petruescu speră ca a treia încercare să fie cu noroc. CSM-ul se deplasează pe terenul nou-promovatei Măgura Cisnădie, formație ce încă nu a găsit drumul spre gol în acest sezon și care, în condiții normale, ar putea fi o echipă la îndemâna lui Poiană & co.

Sâmbătă, pe „Știința”, se anunță un duel care pe care. ASU Politehnica și Metalurgistul Cugir au acumulat maximum de puncte în primele două runde și, firește, ambele își doresc continuarea parcursului perfect. Rămâne de văzut cât va cântări în jocul grupării din Alba meciul-maraton de ieri, din Cupa României, când ASA II Târgu Mureș s-a califcat la loviturile de departajare. Ce-i drept, antrenorul Marius Opric și-a menajat în acest joc juniorii (în competiția K.O. nefiind condiționată folosirea unui anumit număr de jucători sub 19 ani), dar și câțiva titulari de drept.

Tot sâmbătă, Millenium Giarmata încearcă să revină pe linia de plutire. După remiza fără goluri de la Cisnădie și eșecul de pe teren propriu cu ASU Politehnica, băieții lui Răzvan Leucă și Alin Molcuț țintesc prima victorie stagională, în compania unei formații la îndemână, Minerul Motru.

Iată programul complet al etapei a 3-a din C4:

Mâine, ora 17
Mama Mia Becicherecu Mic – CSO Filiaşi (pe stadionul CFR din Timişoara)
CNS Cetate Deva – Pandurii II Târgu Jiu
Măgura Cisnădie – CSM Lugoj

Sâmbătă, ora 17
Millenium Giarmata – Minerul Motru
ASU Politehnica Timişoara – Metalurgistul Cugir
CS Ineu – FC Hunedoara
Performanţa Ighiu – Naţional Sebiş
CSU II Craiova stă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply