„Leopardele” au început anul cu o duzină de goluri


CFR Timișoara a început în forță sezonul de primăvară, din campionatul de fotbal feminin. „Leopardele” lui Florin Bugar au trecut cu 12-0 de Navobi Alba Iulia, în primul meci oficial din 2013. Totuși, judecând după numărul de ocazii pe care și le-au creat elevele lui Florin Bugar, putem afirma, fără exagerare, că diferența de scor putea fi cel puțin dublă.

Meci fără istoric la Gara Mare, în prima rundă din 2013 a Ligii I de fotbal feminin. Fetele de la CFR nu au întâmpinat nici cea mai mică emoție în fața „lanternei roșii” Navobi Alba Iulia, de care au dispus cu 12-0. În decursul a 90 de minute, jucătoarele oaspete nu s-au apropiat niciodată periculos de poarta timișoreană, „leopardele” petrecând peste 70% din timpul efectiv de joc în apropierea sau în interorul careului advers. În final n-a fost „decât” 12-0, o diferență mult prea mică, față de ceea ce s-a întâmplat astăzi pe gazon.

Iată și evoluția scorului:

Min. 5 1-0 Larisa Sârbovan
Min. 12 2-0 Manuela Voica
Min. 22 3-0 Diana Buză
Min. 42 4-0 Andreea Cojocaru
Min. 50 5-0 Larisa Sârbovan
Min. 52 6-0 Ozana Ababei
Min. 54 7-0 Ozana Ababei
Min. 57 8-0 Larisa Sârbovan
Min. 59 9-0 Larisa Sârbovan
Min. 70 10-0 Andreea Cojocaru (pen.)
Min. 75 11-0 Ozana Ababei
Min. 85 12-0 Andreea Cojocaru

CFR Timișoara (antrenor Florin Bugar): Cl. Buză – Bistrian, Molnar (cpt.), Durlă, Heisu – Ababei, I. Voica, Cojocaru, M. Voica – D. Buză, Sârbovan. Au mai intrat Muntean, Abrudan, Trancău și Novotni.

Navobi Alba Iulia (antrenor Cătălin Popa): Cioca – Marian, Drâmbărean, Ghiviziu, Grancea – Cristoltean, Drăgoi, Holobuț, David – Andone, Cârpaci. Au mai intrat Cosma și Măneasă.

„De scor sunt oarecum mulțumit, dar de joc nu am cum să fiu, iar fetele știu treaba asta. Am început meciul destul de slab, abia după o ședință mai aspră la pauză și-au dat seama că nu fac ce trebuie. Nici în repriza a doua nu am arătat așa cum mi-aș fi dorit, dar am fost mai eficienți. Ratăm în continuare foarte mult, un meci care ne-a fost la îndemână”, a declarat Florin Bugar, la finalul partidei.

Oarecum surprinzător, gemenele Claudia și Diana Buză au reapărut în formația CFR-ului, după ce în urmă cu câteva zile erau hotărâte să părăsească formația de la Gara Mare, în urma unui conflict cu antrenorul Florin Bugar. „Sunt două jucătoare bune, noi nu le-am gonit niciodată, dar am avut niște înțelegeri peste care sper că am trecut. Important e să mergem mai departe și să ne putem pregăti cât mai bine, pentru că avem mult de lucru”, s-a rezumat să spună Bugar.

About Gabriel Toth

Leave a Reply