Juniorii de la RCM Timișoara debutează în turneul final U17

IMGP2225

Vlad Iuga (al doilea din dreapta), căpitanul juniorilor U17 de la RCM Timișoara
(foto: super-liga.ro)

Juniorii sub 17 ani de la RCM Timișoara se află în aceste zile la București acolo unde astăzi va debuta turneul final la această categorie de vârstă. Tinerii rugbyști pregătiți de Marian Marin vor încerca să urce din nou pe podium, așa cum o făceau în urmă cu un an, la U16, când s-au întors pe Bega cu medaliile de bronz.

Pentru grupa de juniori U17 de la RCM Timișoara începe cea mai importantă săptămână a anului. Elevii lui Marian Marin vor porni astăzi în aventura de la turneul final organiat la București, acolo unde vor încerca să reediteze performanța de anul trecut, de la Brașov, când ocupau locul 3 în Campionatul Național U16.

RCM Timișoara a fost repartizată în grupa albastră, alături de echipele CFR Constanța, CSS Tecuci și ACS Flamingo București. Cea de-a doua formație e o mai veche cunoștință a tinerilor rugbyști bănățeni, reușind să o învingă anul trecut, la turneul final de la Brașov, tot în faza grupelor, cu 24-5. Favorita grupei e, la prima vedere, Flamingo București, care la U16 reușea să dispute finala, pierdută însă în fața Stelei.

Primul joc al timișorenilor e programat astăzi, de la ora 18.15, împotriva echipei CFR Constanța. Toate jocurile turneului se vor desfășura pe terenul 5 din Complexul Sportiv Ghencea. Iată programul RCM-ului din faza grupelor:

Luni, 27 mai, ora 18.15 CFR Constanța – RCM Timișoara
Miercuri, 29 mai, ora 17 ACS Flamingo – RCM Timișoara
Vineri, 31 mai RCM Timișoara – CSS Tecuci

În grupa roșie au fost repartizate CSA Steaua, Arieșul Cluj și CSS Galați. Primele clasate din cele două grupe își vor disputa titlul național, în vreme ce echipele ce vor încheia pe 2 vor juca pentru medaliile de bronz. Jocurile finale vor avea loc duminică, 2 iunie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply