Juniori A: ACS Poli, învingătoare în curtea vecinilor


ACS Poli a câștigat derby-ul de astăzi, de la juniori A, cu „vecina” LPS Banatul. Alb-negrii s-au impus cu 5-3, după un joc spectaculos, între două formații cu mari veleități tehnice.

ACS Poli a câștigat derby-ul timișorean din campionatul juniorilor A. Elevii lui Cristian Contescu au învins pe terenul celor de la LPS Banatul, cu 5-3, după un joc palpitant.

Alb-negrii au deschis scorul în minutul 16, prin stopperul Bocșan, care a marcat cu capul în urma unui corner. Gazdele de la LPS au egalat după numai două minute, prin Luca. ACS Poli a revenit în avantaj în minutul 28, grație lui Radosav, care a profitat de o respingere greșită a portatului Păduraru. Scorul pauzei avea să fie însă 2-2, Vlădica restabilind egalitatea în minutul 36.

LPS Banatul a ieșit mai motivată de la cabine, iar în minutul 48, Roman a adus formația gazdă pentru prima oară în avantaj. Trupa lui Contescu a început cursa pentru egalare, iar Radosav s-a aflat extrem de aproape de a restabili echilibrul, în minutul 73, însă a ratat incredibil, din 3 metri, cu poarta goală. Finalul a aparținut însă în totalitate alb-negrilor. Mai întâi, Anițoiu a făcut 3-3, în minutul 78, cu ajutorul barei, dintr-o lovitură liberă. Tot din fază fixă a marcat și Bărbuț, în minutul 80, direct în vinclul porții lui Păduraru, același fotbalist trecându-și în cont „dubla”, în minutul 86, gol cu care a pecetluit soarta meciului.

ACS Poli: Trițoiu – Moja, Bocșan, Duțu, Mureșan – Bărbuț, Scheau, Anițoiu, Popa – Radosav, Ciobanu. Au mai intrat Gârlea, Opriș, Stoichescu, Lihoni și Popa.

LPS Banatul: Păduraru – Costoia, Cloșca, Boiciuc, Râmneanțu – Luca, Iakab, Mihali, Stancu – Abusalem, Vlădica. Au mai intrat Roman, Ciflan, Marcu, Ponoran și Acatrinei

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply