HCM Poli, în fața ultimei deplasări a sezonului

HCM Politehnica are o misiune imposibilă în ultimul meci pe teren stăin din actuala stagiune. Elevii lui Nedeljko Vuckovic se vor deplasa pe terenul celor de la HCM Constanța, formație ce și-a asigurat deja cel de-al șaptelea titlu de campioană din istorie.

După înfrângerea cu cântec de la București, alb-violeții vor încerca marea cu degetul tocmai la Constanța. Bănățenii și-au propus 3 puncte din ultimele trei etape ale campionatului, însă eșecul cu CSM-ul, de duminică, le-a tăiat din aripi. Cu un lot în continuare decimat, fără o serie de jucători de bază, în frunte cu golgheterul Ioan Stan, Poli va încerca să facă o figură cât mai frumoasă la Constanța, iar apoi să-și canalizeze toate forțele asupra meciului din ultima etapă, de pe teren propriu, cu CSM Satu Mare.

„E greu să câștigăm la Constanța, dar mergem acolo să jucăm cât mai frumos”, a declarat tehnicianul Nedeljko Vuckovic. În această penultimă rundă, Poli va fi cu ochii și pe Dinamo Călărași, formație cu care se află în luptă directă pentru locul 8, alb-roșii urmând să joace în deplasare, la Pandurii Tg. Jiu.

Partida HCM Constanța – Poli Timișoara se va disputa mâine, cu începere de la ora 18, în transmisiune directă pe Digi Sport 3.

Foto: gazetasv.ro

About Gabriel Toth

Leave a Reply