Handbaliștii și-au aflat programul de vară

Două cantonamente îi așteaptă pe elevii lui Nedeljko Vuckovic în pauza de vară. Alb-violeții vor efectua un stagiu la Bekescsaba și încă unul la Băile Herculane, urmând apoi să participe la un turneu puternic în Serbia.

Handbaliștii Politehnicii mai au o lună de vacanță. Reunirea echipei e programată la data de 16 iulie, iar o săptămână mai târziu va începe primul stagiu de pregătire al verii, la Bekescsaba. După 4 zile în Ungaria, elevii lui Nedeljko Vuckovic vor mai efectua un cantonament, în perioada 30 iulie – 8 august la Băile Herculane.

Timișorenii vor începe seria meciurilor amicale în 10 august, adversarii și locația partidelor urmând a fi stabilite ulterior. Între 17 și 19 august, Poli va participa la un puternic turneu în Serbia, la Novi Sad, unde vor mai concura team-uri din Croația și Ungaria. De asemenea, tradiționalul turneu „Cupa Politehnica” se va desfășura în 31 august și 1 septembrie. Până acum, au fost invitate Partizan Belgrad și HC Caraș Severin, dar se încearcă și aducerea unei grupări din Ungaria.

Ursu a semnat cu „U” Cluj

Primul dintre jucătorii disponibilizați în această vară de la Poli care și-a găsit echipă e Alexandru Ursu. Coordonatorul de joc în vârstă de 24 de ani va evolua, pentru următoarele două sezoane, la Universitatea Cluj, club de la care a revenit la Timișoara interul Andrei Grasu. În ceea ce-i privește pe timișoreni, se caută în continuare o variantă de înlocuire a portarului Cristian Tcaciuc, nefiind exclusă nici o întărire pe postul de extremă dreapta.

About Gabriel Toth

Leave a Reply