Hai Poli!

551379_536014926450545_2055590417_nDupă doi ani de meciuri în liga a patra, care ne-au ținut cu sufletul la gură, muncă multă și deplasări de poveste, am ajuns în sfârșit unde ne-am propus, la barajul pentru liga a treia. Suntem pregătiți, hotărâți, puternici și nimic nu ne mai poate opri!

Sâmbătă, Știința devine din nou centrul universului alb-violet. Pe stadion nu vom avea doar o echipă unită, gata să dea totul pe teren, ci cel mai important atu: al 12-lea jucător în peluză. Nu unul, ci sute, mii, într-un singur suflet, un singur glas.

A fost o săptămână plină de emoții și de întrebări, premergătoare unuia dintre cele mai importante momente ale Politehnicii. Și noi suntem atât de norocoși încât o să-l trăim pe viu.

Nu există niciun alt loc din lume unde mi-aș dori să fiu sâmbătă la ora 17.30 decât pe Știința, la meciul lui Poli, cu fularul la gât și culoarea alb-violet în suflet. Nu este o bătălie a Băieților în ghete, este una a fiecărui polist care a spus NU fotbalului modern și a avut curajul să devină parte a unui fenomen ce a cuprins întreaga țară și a ajuns și peste granițe.

Știm că cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni, dar eu cred totuși că cei mai frumoși ani îi trăim deja. Am simțit-o când am reușit să cucerim reduta de la Racovița, când am readus spiritul polist pe Dan Păltinișanu cu o victorie răsunătoare și când am terminat sezonul, triumfători, pe primul loc în clasament. Cunoaștem mult prea bine sentimentul care te face să rupi gardurile, să strigi cât te țin plămânii și să te bucuri cu ai tăi. Și vrem să îl trăim din nou!

Am învățat din greșeli și suntem mai hotărâți ca niciodată să trăim un alt moment perfect, la finalul unui drum bătătorit de pașii grei ai alb-violeților. Acesta este momentul pentru care ne pregătim de atâta timp, pe care l-am așteptat, la care am visat și pe care l-am transformat în realitate împreună.

Acesta este testul pe care trebuie să-l trecem pentru a ne demonstra nouă și lumii întregi că ne-am maturizat și că depășim în forță, acum și oricând, orice obstacol care ni se pune în față.

Am văzut multe articole, declarații, păreri și pronosticuri săptămâna asta legate de meciul cel mare de sâmbătă. Atât de la noi, cât și de la alții. Știu că ai noștri sunt trup și suflet pentru Politehnica. Știu și că vom sta toți cu capul sus, luptând până la capăt. Clar și răspicat a spus-o Brian: „Noi suntem singurii noștri adversari”.

Victoria depinde doar de noi! De fiecare dintre noi.

Sâmbătă, toată lumea pe Știința!

Leave a Reply