GALERIE FOTO | Prima victorie din retur pentru alb-violeți: SCM Politehnica – HC Vaslui 30-25

_mg_0071

Vuk Milosevic a fost principalul marcator al Politehnicii în victoria cu HC Vaslui (Foto: Emanuel Titus Iliesi / MEDIAFAX FOTO)

SCM Politehnica a câștigat detașat jocul disputat ieri, la sala „Constantin Jude”, cu HC Vaslui, în cadrul rundei a XVI-a a Ligii Naționale, ultima programată în acest an calendaristic. Formația pregătită de Pero Milosevic și-a trecut astfel în cont trei puncte importante în lupta pentru play-off și se regăsește acum pe poziția a opta, ultima care garantează accesul în faza finală a campionatului.

Meciul cu HC Vaslui nu a fost însă întru totul floare la ureche pentru alb-violeți, așa cum poate părea văzând rezultatul final. Timișorenii au avut mult de pătimit în fața moldovenilor în prima repriză. Oaspeții au avut un start mai bun de partidă și au condus pe tot parcursul primului mitan, chiar și la trei goluri diferență. La pauză, ecartul vizitatorilor se micșorase la o singură lungime (13-14), pentru ca repriza secundă să le aparțină în totalitate timișorenilor. SCM Politehnica s-a distanțat la mijlocul celui de-al doilea mitan, într-o perioadă în care a marcat cinci goluri consecutive, ajungând de la 19-18 până la 23-18. S-a dovedit a fi momentul-cheie al jocului, vasluienii nereușind să se mai apropie periculos pe tabelă.

Marcatori:
SCM Politehnica: V. Milosevic 6, Marjanovic 5, Lasica 4, Lazarov 4, L. Ștefan 3, Furak 3, Simovic 3, Fenici 2;
HC Vaslui: G. Bujor 9, Hrimiuc 5, Dediu 5, Busecan 2, M. Bujor 2, C. Hagiu 1, Cumpănici 1.

SCM Politehnica va încheia anul 2016 cu un nou derby bănățean în compania celor de la HC Adrian Petrea Reșița, de această dată în turul inaugural din Cupa României. Partida e programată sâmbătă, de la ora 12:00, la sala „Constantin Jude”.

Vă prezentăm o amplă galerie foto de la jocul de aseară, realizată de Emanuel Titus Iliesi (Mediafax Foto):

About Gabriel Toth

Leave a Reply