GALERIE FOTO | Politehnica Timişoara şi-a prezentat formula pentru noul sezon

Alb-violeții au petrecut în familie vineri seară. La terasa D’Arc, din Piața Unirii, a avut loc evenimentul de prezentare a lotului, staff-ului tehnic și conducerii pe care se va baza Politehnica Timișoara în ediția 2017/2018 a ligii secunde. Suporterii au avut ocazia să îi cunoască pe cei nou-veniți – și nu puțini, în condițiile în care clubul s-a întărit pe toate palierele. De o primire așa cum se cuvine au avut parte și cei din „garda veche”, aplauzele cele mai frenetice primindu-le veteranul clubului, Antonio Foale, unul dintre secunzii lui Bogdan Andone în noul staff tehnic.

Iată lotul pe care se va baza Politehnica în sezonul viitor, alături de numerele pe care le vor purta jucătorii pe tricouri:

Portari: 1. Markos Gakos, 23. Emanuel Fișteag;
Fundași: 3. Dănuț Bilia, 4. Ionuț Coadă, 13. Carol Taub, 14. Ioan Mera, 22. Radu Motreanu;
Mijlocași: 5. Florin Lazea, 6. Vlad Bîte, 7. Deian Sorescu, 8. Mădălin Stancu, 10. Răzvan Ghinescu, 11. Marko Giuricici, 15. Raul Krausz, 16. Darius Neamțu, 17. Cornel Predescu, 20. Alin Crișanov, 24. Alin Ignea;
Atacanți: 9. Cătălin Bădăuță, 18. Ionuț Plămadă, 19. Marius Staicu

Staff tehnic

Antrenor principal: Bogdan Andone
Antrenori secunzi: Antonio Foale, Gabriel Vochin
Antrenor cu portarii: Vasile Șleam
Maseur: Pavel Hanciuc
Medici: Andrei Bălănescu, Musab Al-Qatawneh

Staff administrativ

Președinte: Florin Drăgan
Manager general: Marius Cociu
Manager sportiv: Aurelian Băbuțan
Team-manager: Zoltan Feher

În cele ce urmează, vă prezentăm o amplă galerie foto de la evenimentul de vineri seară, realizată de Emanuel Titus Ilieși (Mediafax Foto):

About Gabriel Toth

Leave a Reply