GALERIE FOTO: BC Timișoara „oprește” cu greutate Gazul! 3 din 3 în disputele cu sibienii

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

BC SCM Timișoara a bifat aseară, în sala „Constantin Jude”, primul succes din grupa locurilor 7-12, și al șaselea stagional. Alb-violeții s-au impus la limită, 86-84, în fața ultimei clasate Gaz Metan Mediaș și urcă din nou peste linia retrogradării.

BC Timișoara a obținut a treia victorie din tot atâtea posibile în fața Mediașului. Succesul de aseară s-a conturat însă mai greu decât precendentele, obținute în sezonul regular. Alb-violeții aveau două puncte avans după primul sfert, 16-14, reușind să se distanțeze apoi la patru puncte până la pauza mare, după un sfert 2 în care s-a marcat mult de ambele părți (28-26). Timișorenii și-au mărit ecartul după pauza mare, însă nu s-au distanțat decisiv, ultimul sfert pornind de la un +7 pentru gazde, 69-62. Echipa oaspete a fost mai inspirată în ultimele zece minute, în care a înregistrat un parțial de 22-17, insuficient însă pentru a smulge victoria băieților lui Nenad Mandic.

MVP-ul partidei a fost decarul lui BCT, Mladen Jeremic, care a încheiat cu 31 de puncte în dreptul său, având și un procentaj impresionant, 71%, la aruncările de la distanță (5/7). Au mai punctat pentru alb-violeți Djapa 13 puncte, Dundjerski 11, Veselinov 8, Toth 8, Milencovici 7, Zivanovic 6 și Warren 2. Pentru oaspeții pregătiți de fostul jucător al ELBA-ei, „Miță” Popa, au marcat Paul Graham III 16 puncte, Navickas 14, Nikolic 13, Grabauskas 12, Drăgușin 10, Peciukas 8, Petrovic 8 și Solopa 3.

Grație victoriei de aseară, BC Timișoara revine pe locul 10, băgând sub linia retrogradării formația din Pitești, învinsă în deplasare de Dinamo București, cu 67-61. În runda viitoare, timișorenii vor evolua tot acasă, vineri, de la ora 18, în fața lui Dinamo.

Vă prezentăm, mai jos, o galerie foto de la jocul de aseară, realizată de fotograful nostru, Emanuel Titus Iliesi:

About Gabriel Toth

Leave a Reply