GALERIE FOTO: BC SCM Timișoara încheie cu un eșec sezonul regular

BC SCM Timișoara a pierdut aseară ultimul meci din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet, 65-78, în sala „Constantin Jude”, cu Steaua București. După o serie de partide bune, alb-violeții n-au găsit ac de cojocul formației din capitală, una cu pretenții declarate la titlu în acest sezon.

După un start echilibrat, cu scor egal pe tabelă după primul sfert, 17-17, Steaua a început să ia, treptat, distanță. La pauza mare, roș-albaștrii aveau un ecart de cinci lungimi, 37-32, care avea să ajungă la +16 după sfertul 3, 58-42. Practic, bucureștenii au făcut diferența chir în sfertul pe care timișorenii l-au stăpânit cel mai bine în precedentele meciuri. BCT a eușit să câștige sfertul 4, însă la o diferență de trei puncte, insuficientă pentru a emite speranțe pe final în fața Stelei.

Principalul marcator al timișorenilor a fost Dalibor Djapa, cu 18 puncte, urmat de Dundjerski 16, Veselinov 7, Zivanovic 6, Jeremic 6, Milencovici 5, Toth 4 și Warren 3. De partea cealaltă, Pankracije Barac a adus cele mai multe puncte pentru Steaua, 19, urmat de Marinovic 14, Amis 11, Nicoară 10, Malasevic 9, Szijarto 7, Williams 6 și Galdikas 2.

Vă oferim, mai jos, o amplă galerie foto de la meciul de aseară, realizată de Emanuel Titus Iliesi:

About Gabriel Toth

Leave a Reply