Fratele lui Juan Sebastian Veron va juca la Timișoara


Cea mai nouă echipă din fotbalul timișorean a reușit în aceste zile o lovitură de imagine. FC Flacăra și-a asigurat serviciile fratelui celebrului Juan Sebastian Veron, Iani, argentinianul sosind aseară la Timișoara.

FC Flacăra 2012 Timișoara, așa cum se va numi fosta grupare din Făget, a reușit o lovitură de imagine prin aducerea lui Iani Veron, fratele fostului mare internațional argentinian care a evoluat la Lazio sau Manchester United. Noul jucător al grupării din Calea Șagului a împlinit 26 de ani la 21 iunie și a evolua ultima oară în eșalonul secund din Bolivia, la Club Jorje Wilstermann.

Mijlocașul argentinian e un produs al celebrului club Estuidiantes la Plata, acolo unde a fost coleg cu un alt jucător trecut pe la FC Flacăra, Raul Speroni, cel care a intermediat practic transferul. Iani Veron nu se află la prima experiență în Europa, el având parte de o scurtă aventură în campionatul maghiar, la Ferencvaros, însă n-a apucat să joace decât două meciuri pentru „satelitul” celei mai titrate echipe din Ungaria.

Noului jucător al timișorenilor nu îi păriesc comparațiile cu fratele său, mult mai celebrul Juan Sebastian Veron, în umbra căruia a fost nevoit să stea încă de când s-a apucat de fotbal. „Oriunde aș merge, prima întrebare e legată de fratele meu. Iani e Iani, Sebastian e Sebastian”, a declarat Veron aseară, la sosirea pe Aeroportul „Traian Vuia”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply