FOTO+VIDEO: ASU Politehnica trece cu brio ultimul test

ASU Politehnica s-a impus astăzi în ultimul joc de verificare al pauzei competiționale. A fost 3-1 pentru alb-violeți, în compania Unirii Sânnicolau Mare, la capătul unui meci extrem de disputat și chiar dur pe alocuri, în care s-a lăsat și cu două eliminări.

ASU Politehnica a început extrem de hotărâtă disputa cu Unirea Sânnicolau Mare, unul dintre cei mai incomozi adversari întâlniți în turul campionatului. Ionaș a avut o primă ocazie importantă, în minutul 6, însă șutul său, din interiorul careului, a fost respins de portarul Sitaru. Apărarea trupei de pe Aranca a funcționat aproape perfect în următoarea jumătate de oră, alb-violeții nereușind să se mai apropie periculos de poartă.

Gheața s-a spart însă în finalul primei reprize. Rebenciuc a deschis scorul pentru alb-violeți, în minutul 41, cu un șut superb, de la 25 de metri, care a trecut peste Sitaru, ieșit câțiva metri din poartă. La faza imediat următoare, ASU Politehnica a reușit să mai marcheze o dată, prin Ilie, care a reluat simplu, din fața porții, o așezare a ex-uniristului Ghinescu.

Trupa din Sânnicolau Mare a reintrat în joc în minutul 57, atunci când Șerban l-a învins pe Burtic, cu un șut din apropiere. Până spre final, duelul s-a purtat mai mult în zona de centru a terenului. S-a jucat tare, cu o înfierbântare poate mult prea mare pentru un joc amical. În minutul 79, tânărul Alex Stoianov a văzut roșu direct, pentru o intrare dură, la limita propriului careu, pentru ca trei minute mai târziu, și polistul Rebenciuc să ia drumul vestiarelor, pentru un fault violent în propria jumătate.

Scorul final a fost stabilit în minutul 85, de Robert Panc, care a marcat superb, de la 18 metri, mingea intrând în poartă și cu ajutorul barei din stânga portarului nou-intrat, Timiș.

ASU Politehnica (antrenor Paul Codrea): Burtic – Birău, Brânzan, Gălan, Taub – Ilie, Rebenciuc, D. Codrea, Ghinescu – Ionaș, Tulcan. Au mai intrat Panc, Vișan, Opriș și C. Călin.

Unirea Sânnicolau Mare (antrenor Nae Căprărescu): Sitaru – Bataneaț, Florescu, Galu, Antemie – Telecican, Nagy, C. Crișan, Șerban – Sârbu, Mihoc. Au mai intrat Timiș – Jivici, Regep, Manoliu, Samir, Ș. Crișan, Oancia, A. Stoianov, T. Stoianov.

About Gabriel Toth

Leave a Reply