FOTO Miuță de lux la Baza 2

11
În această seară, activitatea de pe gazonul Bazei 2 nu s-a încheiat după antrenamentul lui ASU Poli. Din contră, a fost chiar mai animat decât până atunci. Foști fotbaliști ai Politehnicii, precum Pantilimon sau Popovici, i s-au alăturat lui Paul Codrea pentru o miuță ce a atras privirile celor ce frecventau baza la acea oră.

Staf-ul tehnic și administrativ al lui ASU Poli a avut oaspeți de seamă în această seară, după antrenamentul echipei. La inițiativa lui Paul Codrea și a preparatorului fizic Remus Datcu, s-a organizat un meci pe teren redus la care invitatul special a fost Costel Pantilimon, portarul lui Manchester City. Deși veneau după un antrenament istovitor, pe caniculă, portarii Flavius Muntean și Paul Burtic, alături de jucătorii de câmp Alin Stoica, Zoltan Feher, Ioan Mera și Florin Luchin nu au ezitat să schimbe câteva mingi cu „Fane”. La „miuță” s-a băgat și managerul sportiv al grupării alb-violete, Sorin Brândescu.

Aflat în trecere pe la Baza 2, acolo unde intenționa doar să efectueze câteva alergări, Alex Popovici a fost atras de foștii colegi de la Poli să se alăture și el la joc. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a profitat astfel din plin de ceea ce pare a fi ultima sa zi de vacanță, mâine urmând să se prezinte la antrenamentele lui ACS Poli, formație cu care e aproape de a semna o înțelegere.

După un joc încrâncenat, cu multe goluri, s-a impus echipa portocalie, cea în care au evoluat Paul Codrea și Ioan Mera. Pentru învingători, a punctat de cinci ori și celebrul „Floka”, care sparge cu ocazia aceasta gheața într-un cadru select, după ce duminică, la Nădrag, nu i-a ieșit pasiența.

Pentru pasionații de statistică, putem rezuma miuța din această seară, de la Baza 2 a Politehnicii în felul următor: participanții însumează împreună 73 de selecții la echipa națională și 228 de meciuri în Liga I.

În altă ordine de idei, ASU Poli nu se va mai pregăti până vineri. Fiind final de sezon, Paul Codrea a decis să le ofere două zile de respiro elevilor săi după un retur extrem de obositor, cu un ritm al antrenamentelor extrem de solicitant pentru cei obișnuiți cu nivelul ligilor inferioare. Alb-violeții mai au de disputat un singur joc din acest campionat, duminică, pe teren propriu, cu Meget Remetea Mare.

About Gabriel Toth

Comments

  1. AdiRapidu` says

    O echipa care ar face cu singuranta fata in liga 1 ..ba chear si in Competitia Uefa League! – : Pantilimon -> Maranescu , Varga , Galan , Mera -> Codrea , Rotariu , Stoica , Ad.Ilie -> Marchis , Vlad Visan ! ( Bineinteles ,ceilalti iar completa foarte bine din postura de Rezerva) .. Hai Poli!

Leave a Reply