Florentin Petre, după înfrângerea cu Politehnica: „Aveți o echipă bună și de viitor la Timișoara”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Foresta Suceava s-a prezentat ieri, pe Bega, într-un efectiv extrem de redus, cu doar două rezerve înscrise pe foaie și un singur portar în lot, titularul Bîlbă, în vârstă de 17 ani. Drept consecință, sucevenii au fost învinși cu 2-0 de Politehnica, prin golurile înscrise de Sorescu (13-penalti) și V. Nicolae (27), dar chiar și așa, și-au creat la rândul lor câteva șanse bune de a marca.

Florentin Petre a recunoscut la final superioritatea Politehnicii, însă a ținut să îi felicite pe cei care au intrat pe teren pentru Foresta.

„Avem o lipsă mare de efectiv. Am venit doar cu 13 jucători și nu am avut portar de rezervă. Am ajuns într-o situație foarte dificilă, iar aceasta este consecința lucrurilor care nu au fost la locul lor atunci când trebuia. Oricum, pentru acest meci țin să îi felicit pe băieți pentru atitudinea și agresivitatea de care au dat dovadă, mai ales în repriza a doua. Am avut și ocazii de gol, pe care le-am ratat cu o ușurință ieșită din comun. Am întâlnit un adversar bun, am văzut câțiva copii foarte, foarte talentați, îmbinați cu câțiva fotbaliști cu experiență. Aveți o echipă bună și de viitor la Timișoara. Noi am venit cu o seară înainte de meci, după o cursă nebună, de 14 ore cu autocarul. Vă dați seama, e destul de greu să ajungi la un nivel fizic optim după un asemenea program…”, a declarat fostul internațional.

Antrenorul Forestei Suceava spune că mai speră la menținerea în Liga a II-a, echipa sa fiind despărțită de doar două puncte de Pandurii Târgu Jiu, formație care în acest moment se află deasupra liniei.

„Cu siguranță sper. Atâta vreme cât mai avem șanse, ne păstrăm speranțele. Urmează pentru noi două meciuri acasă, cu Miroslava și Snagov, iar dacă le vom câștiga, cred că vom scăpa cu siguranță de retrogradare. În plus, ne-au ajutat foarte mult și rezultatele pe care le-au înregistrat contracandidatele noastre”, a mai spus Petre.

About Gabriel Toth

Leave a Reply