Flacăra, în fața „dublei” cu Pâncota


Flacăra Timișoara va evolua miercuri, în faza a III-a a Cupei României, cu nou-promovata în divizia C, Șoimii Pâncota. Cele două echipe se vor întâlni mai întâi sâmbătă, de la ora 11, într-un joc amical disputat tot pe terenul arădenilor.

Deși tragerea la sorți de la FRF le-a programat să joace una împotriva celeilalte în turul III al Cupei României, Flacăra Timișoara și Șoimii Pâncota nu au renunțat la amicalul stabilit de mai multă vreme pentru sâmbătă. Astfel, cele două formații își vor lua pulsul, înaintea duelului oficial din competiția K.O., programat miercuri, de la ora 17.30, tot pe terenul grupării din județul Arad.

Președintele clubului timișorean, Marian Trăiculescu, a explicat menținerea în program a acestui amical prin faptul că ambele echipe au o serie de jucători în probe, pe care ar dori să îi testeze înaintea meciurilor oficiale.

„Șoimii Pâncota e o echipă bună, poate mai bine închegată decât a noastră, dar cred că avem șanse egale. Meciurile amicale sunt diferite față de cele oficiale, iar noi vom face tot posibilul să mergem mai departe. Vom mai juca între noi sâmbătă, într-un amical, pe terenul lor. Am discutat cu antrenorul Pâncotei (n.r. – Dan Cuedan), și ei au mai mulți jucători în probe, noi la fel, deci nu văd vreo problemă cu acest amical”, a declarat Trăiculescu.

În meciul din Cupa României de miercuri ar putea debuta ultimii semnați ai grupării din Calea Șagului: Scânteie, Ștefanovici (ambii de la Mama Mia), dar și cel mai sonor nume din lot, Iani Veron.

About Gabriel Toth

Leave a Reply