Flacăra a rezistat 370 de minute fără gol primit


Flacăra Timișoara a încheiat la egalitate, scor 1-1, disputa de astăzi, din deplasare, cu Muncitorul Reșița. Formația pregătită de Sorin Brîndescu a încasat primul gol din actuala stagiune, goalkeeperul Burtic fiind astfel învins după 370 de minute în care a păstrat poarta intactă.

N-a fost să fie nici cea de-a patra victorie la rând și nici cel de-al cincilea joc fără gol primit pentru Flacăra. Gruparea pregătită de Sorin Brîndescu a obținut totuși un punct prețios la Lupac, cu Muncitorul Reșița, grupare nou-promovată ce începuse foarte bine actualul sezon.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10, prin Dobre, cel care devine primul fotbalist care îl învinge pe portarul Burtic în actuala stagiune. Până la reușita reșițeanului, Flacăra adunase 370 de minute cu poarta neatinsă.

După golul „gospodarilor”, timișorenii a început cursa pentru egalare, ce s-ar fi putut produce în minutul 44, însă căpitanul Gălan a irosit o livitură de pedeapsă. Partea secundă s-a disputat doar în jumătatea gazdelor, însă Andronic, Szalkai și Briciu au ratat din poziții bune. Flacăra a restabilit în cele din urmă echilibrul pe tabelă, în minutul 73, prin argentinianul Iani Veron, care consemnează astfel prima reușită de la sosirea sa la Timișoara.

Sorin Brîndescu a abordat partida de la Lupac cu următoarea alcătuire: Burtic – Birău, Ștefanovici, Gălan, Toma – Speroni, Fuchs, Briciu, Silaghi – Andronic, Szalkai. Au mai intrat Veron, Dobre și Cărpinișan.

Etapa viitoare, arena din Calea Șagului va fi gazda duelului timișean dintre Flacăra și nou-promovata Vulturii Lugoj.

About Gabriel Toth

Leave a Reply