Final de sezon regulat pentru BCM Danzio

1506815_634844289885524_1139966539_n

BCM Danzio va disputa miercuri ultima partidă a sezonului regulat din Liga Națională. Baschetbalistele lui Dan Ionescu primesc vizita unei foste campioane a României, CSM Târgoviște, într-un joc în care pornesc cu șansa a doua. Totuși, gruparea timișoreană va accedeîn play-off, în proporție de 99%, chiar și în cazul unui eșec.

BCM Danzio s-ar fi putut califica matematic în play-off sâmbătă, însă a încheiat învinsă deplasarea de pe terenul Universității Cluj, scor 51-62. Chiar și așa, datele problemei nu s-au schimbat foarte mult pentru trupa lui Dan Ionescu, principala contracandidată la locul 8, Phoenix Galați, disputând două jocuri infernale pe teren propriu, cu Universitatea Alba Iulia și ICIM Arad.

În acest timp, BCM Danzio mai are de bifat o singură partidă în sezonul regulat, miercuri după-amiază, pe teren propriu, în compania formației din Târgoviște. Gruparea dâmbovițeană, la care evoluează și timișoreanca Ancuța Stoenescu, a favorită certă conform calculelor hârtiei, însă gazdele își permit chiar și o înfrângere, atâta vreme cât rezultatele celor două jocuri ale Galațiului vor rămâne în sfera normalului.

Partida BCM Danzio – CSM Târgoviște se va disputa miercuri, cu începere de la ora 15, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply