Fetele de la CFR vor victoria cu UTA

CFR Timișoara își dorește să se mențină pe prima poziție a seriei vestice din Liga I și după jocul de duminică, cu UTA. Fetele pregătite de Florin Bugar au un ascendent moral, după victoria din urmă cu două săptămâni cu Olimpia Cluj.

CFR Timișoara își dorește să-și continue parcursul perfect din acest sezon. Duminică, la Gara Mare va poposi UTA, ocupanta locului 3 în seria de vest a primei ligi de fotbal feminin. Antrenorul Florin Bugar are încredere în fetele sale și face apel la timișoreni să ia drumul arenei din Blașcovici pentru a vedea spectacol și goluri multe.

„UTA e o echipă cu care Timișoara rivalizează la orice sport. Sper să nu ne facem jocul foarte complicat. Deși pe hârtie suntem favoriți, în fotbal, mai ales în cel feminin, calculele nu se potrivesc niciodată. Îmi doresc ca fetele să pună în practică schemele tactice, să ne omogenizăm și să avem o prestație solidă”, a declarat Bugar.

Tehnicianul „leopardelor” are și unele mici nemulțumiri, asta deși echipa se află pe primul loc, cu maximum de puncte. „Am luat doar două goluri în acest sezon, dar pe care nu ar fi trebuit să le luăm. Vreau să tratăm cu maximă seriozitate fiecare fază de joc. La Alba Iulia am luat un gol prostesc, un șut de la 35 de metri, după o nesincronizare a apărării noastre. N-am nimic împotrivă dacă încasăm goluri după faze lucrate, după o construcție. Nu mă va mulțumi niciodată suficiența în joc. Un gol rata sau unul primit, ar putea conta mult. Nu e totuna să terminăm pe 1 sau pe 2, în perspectiva play-off-ului”, a mai spus Bugar.

Partida dintre CFR Timișoara și UTA Arad, din cadrul etapei a IV-a a primei ligi de fotbal feminin, va avea loc duminică, de la ora 11, pe stadionul de la Gara Mare.

About Gabriel Toth

Leave a Reply