Fetele de la CFR n-au repetat surpriza din toamnă: 1-5 cu Olimpia Cluj

Nici fetele nu se menajează

CFR Timișoara a pierdut clar ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon. Fetele pregătite de Florin Bugar au cedat cu 1-5 vechii și noii campioane, Olimpia Cluj, pe care se pot lăuda totuși că au ținut-o în șah preț de o jumătate de oră.

Cu un lot în continuare decimat și cu un nou debut în poartă, atacantul Daniel Schipor, CFR-ul a reușit să deschidă scorul în fața campioanei Olimpia Cluj, prin Larisa Sârbovan, care a finalizat cu un lob de la marginea careului un contraatac inițiat de Andreea Cojocaru. Doar două minute a durat minunea, Andreea Voicu restabilind egalitatea cu o lovitură de cap. După o perioadă în care a rezistat destul de bine, apărarea feroviarelor a cedat pe finalul primei părți, atunci când hattrick-ul Alexandrei Luncă (min. 37, 39 și 44) a trimis definitiv cele trei puncte către Cluj.

Partea secundă nu a avut istoric, ardelencele reușind să mai puncteze o dată, în minutul 60, prin Ștefania Vătafu. În ultima jumătate de oră,fazele notabile au lipsit cu desăvârșire, ambele echipe împăcându-se cu acest rezultat. „Leopardele” au fost astăzi departe de surpriza realizată în toamnă, atunci când au reușit să producă Olimpiei prima înfrângere din campionatul intern de la înființarea echipei.

CFR Timișoara (antrenor Floirin Bugar): Schipor – Șodinca, Durlă, Munteanu, Bistrian, Obrad, Cojocaru, M. Voica, Sas, Ababei, Sârbovan. Au mai intrat Novotni, Luceascu, Abrudan și Trancău.

Olimpia Cluj (antrenor Iulian Szekely): Ganea – Corduneanu, Ficzay, Borțan, Olar, Giurgiu, Vătafu, Voicu, Bâtea, Luncă, Gurz. Au mai intrat Boandă și Desmerean.

Reacții la cald

„Un început bun al nostru, dar să nu uităm că am jucat împotriva campioanei. Și nouă ne-au lipsit mai multe jucătoare, dar începem să ne descurcăm. Am început meciul cu multă ambiție, am avut și posesie, ne-am și apărat destul de bine, dar totul s-a rupt pe finalul primei reprize. Așa se întâmplă când joci cu o echipă mai bună decât tine”. (Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara)

„Un joc plăcut pentru spectatori, noi am venit cu cea mai bună echipă și am încercat să ne facem jocul. Întotdeauna cu Timișoara au ieșit meciuri frumoase, deoarece e o echipă care încearcă să joace fotbal, nu se apără cu toate liniile pentru a menține un 0-0. Am început mai greu, dar după ce ne-am asigurat deja titlul, e destul de greu să le mai motivăm pe fete, poate trebuie să lucrăm mai mult la psihic, să fim o echipă pentru care să nu conteze câte puncte avem și pe ce loc e adversarul”. (Iulian Szekely, antrenor Olimpia Cluj)

About Gabriel Toth

Leave a Reply