Festival de goluri la Szeged! CH Poli, la al patrulea eșec din amicale

19554722254_74f994264a_zHandbaliștii de la CH Poli Timișoara au pierdut astăzi și cel de-al patrulea joc de pregătire din această vară. Alb-violeții au cedat pe terenul vicecampioanei Ungariei, MOL-Pick Szeged, la capătul unui joc spectaculos, în primul rând prin numărul mare de goluri reușit de cele două echipe. Tabela s-a oprit la 40-32 în favoarea maghiarilor.

CH Poli continuă seria negativă din amicale. După cele două înfrângeri din „triunghiularul” susținut în weekend-ul trecut, la Reșița, și eșecul de ieri, de la Oroshaza, alb-violeții au cedat și astăzi, pe terenul galonatei Pick Szeged.

Meciul s-a desfășurat în sala proprie a vicecampioanei Ungariei, în fața a 1.000 de spectatori, care n-au regretat alegerea făcută. A rezultat un adevărat festival de goluri, la pauză MOL-Pick conducând la o diferență de șase lungimi, 23-17.

Cele două echipe au continuat să marcheze la fel de mult și în partea secundă, tabela fiind oprită la 40-32 în favoarea formației maghiare.

Cei mai buni marcatori de la CH Poli au fost Irakli Chikovani și tânărul Leonard Ștefan, ambii cu câte 7 goluri. Au mai înscris Marko Lasica 6, Demis Grigoraș 4, Mihai Timofte 4, Cristian Fenici 2 și Iulian Halcă 2. De partea cealaltă, echipa din Szeged a punctat prin Kallman 7, Parrondo 6, Thiagus 5, Balogh 4, Ancsin 3, Vranjes 3, Ilyes 3, Prodanovic 3, Zubai 2, Csuruvija 2, Bombac 1 și Robledo 1.

CH Poli va disputa săptămâna viitoare trei meciuri de pregătire pe propriul teren. Marți, cei de la Oroshaza le vor întoarce vizita alb-violeților. Mai apoi, vineri și sâmbătă e programată o „dublă” cu formația sârbă Radnicki Kraguevac, pregătită de fostul tehnician al lui Poli, Nedeljko Vuckovic.

About Gabriel Toth

Leave a Reply