Dubla lui Iorgovan n-a fost suficientă pentru CFR: 2-3 cu Unirea Sânnicolau Mare

cfr11
CFR Timișoara a suferit astăzi o înfrângere dureroasă pe propriul teren, 2-3 cu Unirea Sânnicolau Mare, la capătul unui joc care l-a dezamăgit complet pe antrenorul Andrei Pobega. Pentru „leoparzi”, golgheterul Sergiu Iorgovan și-a trecut în cont o „dublă”, dar nici așa nu a putut salva măcar un punct pentru echipa sa în disputa de astăzi.

Unirea Sânnicolau Mare a plecat astăzi cu trei puncte de pe peronul Gării Mari. Oaspeții, pregătiți de Nae Căprărescu, s-au desprins la 2-0 în prima jumătate de oră, grație reușitelor lui Tache și Galea. Imediat după golul al doilea al trupei de pe Aranca, a venit zvâcnirea de orgoliu a alb-vișiniilor, care au redus din handicap prin Iorgovan. În partea secundă, CFR-ul n-a găsit drumul spre golul egalizator, în ciuda câtorva ocazii clare, asta în timp ce Unirea a „ucis” meciul în minutul 88, prin Crișan, care a urcat scorul la 3-1. Iorgovan a mai punctat o dată în minutul 90, dar nu a mai putut întoarce vreun punct în contul echipei sale.

„O primă repriză mai bună, dar o a doua catastrofală. Am primit din nou trei goluri foarte ușoare, am avut și multe ocazii de a marca, dar nu am făcut-o suficient. Nu sunt dezamăgit de rezultat, ci mai mult de jocul pe care l-am prestat în repriza a doua. Sper ca băieții să se trezească, pentru a putea să redresăm situația. Dacă mai putem…”, ne-a spus mâhnit la final antrenorul CFR-ului, Andrei Pobega.

CFR a abordat jocul de astăzi în formula Rain – Neamțu, Hrițcan, Oberșterescu, Livădaru – Berar, Baidoc, Parfenie, Crișan – Iorgovan, Vântură. Au mai intrat Domșa și Șuleap.

Pentru CFR urmează săptămâna viitoare o deplasare dificilă, la Făget, acolo unde „leoparzii” speră să mai spele din imaginea eșecului de astăzi.

About Gabriel Toth

Trackbacks