Dragan Petricevic, reconfirmat în postul de antrenor al lui BC Timișoara

DSC_7154 (Medium)Dragan Petricevic va continua pe banca lui BC Timișoara și în sezonul următor. E prima certitudine din tabăra „leilor” pentru sezonul 2015/2016, anunțată luni seară, în cadrul festivității de prezentare a Cupei României, la care au luat parte, printre alții, reprezentanți din celelalte ramuri sportive din oraș, oficialități locale și reprezentanți ai presei.

„Noul antrenor al echipei noastre este vechiul antrenor, Dragan Petricevic”, a fost anunțul făcut de managerul general al clubului, Leontin Demaio.

BC Timișoara mizează, așadar, în continuare, pe antrenorul care i-a adus singurele două trofee din palmares, Cupa României în 2010 și 2015. Sezonul 2015/2016 ar fi al optulea cu Dragan Petricevic la cârmă pentru BCT. Tehnicianul bosniac și-a consumat primul mandat între 2006 și 2011, revenind apoi la mijlocul ediției 2013/2014.

 „Noi, antrenorii, suntem nemulțumiți, de obicei. Vrem una, vrem alta, vrem tot mereu ceva în plus. Nu este cazul meu. Sunt bucuros să lucrez la un club foarte bine organizat. Și foarte bogat. Mă uit în jur la câți oameni dragi avem alături și îmi dau seama că suntem bogați în prieteni”, a spus Dragan Petricevic.

BC Timișoara a încheiat sezonul 2014/2015 pe locul 8 în Liga Națională, după 1-3 la general în fața campioanei CSU Asesoft Ploiești în sferturile de finală. Marea realizare e însă câștigarea Cupei României, după finala cu BC Mureș Târgu Mureș de la Pitești, prin care baschetul timișorean va reveni după trei ani în Cupele Europene, în FIBA Eurochallenge, competiție în care BCT a mai participat în ediția 2012/2013.

About Gabriel Toth

Leave a Reply