Două teste puternice pentru SCM Politehnica! Steaua Roșie Belgrad vine la Timișoara

Căpitanul Cristian Fenici a revenit în programul de pregătire al SCM Politehnica, iar la final de săptămână va evolua în testele cu Steaua Roșie Belgrad (Foto: Emanuel Titus Ilieși / MEDIAFAX FOTO)

Handbaliștii de la SCM Politehnica își continuă seria meciurilor de verificare. La finalul acestei săptămâni, elevii lui Pero Milosevic vor avea parte de două teste puternice, împotriva celebrei formații sârbe Steaua Roșie Belgrad. Ambele întâlniri sunt programate la sala „Constantin Jude”, în zilele de vineri și sâmbătă.

După cele două amicale disputate în efectiv redus cu divizionara secundă CSM Oradea și încheiate cu victorii clare (34-28 și 33-21), pentru handbaliștii de la SCM Politehnica urmează două teste mult mai puternice. La final de săptămână, alb-violeții vor primi vizita Stelei Roșii Belgrad, formație ce a încheiat anul pe poziția a doua în prima ligă sârbă, la egalitate de puncte cu liderul Vojvodina Novi Sad.

În vederea întâlnirii cu „Zvezda”, antrenorul Pero Milosevic îi va avea la dispoziție pe trei dintre absenții de săptămâna trecută. E vorba despre jucătorii care au avut pauza prelungită după revenirea de la loturile reprezentative – Cristian Fenici, Leonard Ștefan și Marko Lasica – cei trei intrând încă de ieri în programul normal de pregătire al echipei. În schimb, rămân deocamdată indisponibili portarul Adam Savic și pivotul Marko Pejovic, nerefăcuți după bronșita puternică de săptămâna trecută. O altă absență e cea a macedoneanului Filip Lazarov, aflat alături de reprezentativa țării sale la Campionatul Mondial din Franța. Jucătorul timișorenilor a evoluat aseară în eșecul suferit de Macedonia, 22-29 cu Slovenia, însă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Primul meci dintre SCM Politehnica și Steaua Roșie Belgrad va avea loc vineri, de la ora 18:30, iar revanșa e programată sâmbătă dimineață, de la ora 11:30. Ambele meciuri se vor desfășura la sala „Constantin Jude”. Seria verificărilor va continua și săptămâna viitoare, cu o altă „dublă” amicală programată la Timișoara. Miercuri și joi, alb-violeții vor primi vizita echipei Minaur Baia Mare, liderul seriei vestice din eșalonul secund.

About Gabriel Toth

Leave a Reply