Diana Bulimar revine în circuitul internațional

Diana+Bulimar+Youth+Olympics+Day+8+Gymnastics+2wd5Gi2K35Kx
Gimnasta Diana Bulimar va participa, la finele acestei luni, la o reuniune internațională ce va avea loc în localitatea olandeză Alphen aan den Rijn. Timișoreanca va reprezenta România, alăuri de Sandra Izbașa, la acest concurs anunțându-și participarea 40 de sportive din opt țări.

Timișoreanca Diana Bulimar revine în circuitul internațional, după mai bine de două luni. În iunie, a obținut o medalie de aur la sol și una de bronz la bârnă, în cadrul etapei de Cupă Mondială din Portugalia. De această dată, va fi vorba despre un concurs cu o miză mai mică, desfășurat în Olanda, la Alphen aan den Rijn, unde vor participa 40 de sportive din opt țări europene: Marea Britanie, Austria, Finlanda, Belgia, Suedia, Germania, Olanda și, bineînțeles, România.

„În perspectiva Campionatelor Mondiale de la Antwerp, care vor avea loc între 30 septembrie și 6 octombrie, acest concurs este foarte bine venit în cadrul planurilor de pregătire”, a declarat antrenoarea federală Anca Grigoraș, pentru site-ul Federației Române de Gimnastică.

Concursul va avea loc în intervalul 31 august – 1 septembrie, în localitatea din vestul Olandei. Alături de Diana Bulimar, în lotul României se mai află și Sandra Izbașa, în vreme ce participarea Larisa Iordache stă momentan sub semnul întrebării, datorită situației sale medicale.

În altă ordine de idei, timișoreanca Diana Bulimar își serbează astăzi majoratul. Cea mai prestigioasă reprezentantă a gimnasticii timișorene din ultimele decenii s-a născut la 22 august 1995 și a început să practice acest sport la CSS1 Timișoara, sub îndrumarea antrenorilor Marcel Benea și Mariana Tomceanu. În prezent, e legitimată la clubul Dinamo București.

About Gabriel Toth

Leave a Reply