Derby în vest! Universitatea merge după a 12-a victorie stagională la Arad

995519_654864014533651_1508442347_n

Universitatea Timișoara va evolua în deplasare și la finalul acestei săptămâni. După ce sâmbăta trecută, în prima etapă a noului an, a dispus net de LPS Bihorul Oradea, voleibaliștii lui Sorin Grădinaru vor avea parte tot de un duel vestic, de această dată la Arad, cu Pro Volei din localitate.

Universitatea Timișoara caută să își continue parcursul impecabil din acest sezon și la Arad. Sâmbătă, la orele amiezii, e programat derby-ul vestic dintre Pro Volei și „U”, cu formația vizitatoare favorită certă. În tur, trupa lui Sorin Grădinaru se impunea mai mult decât categoric în fața formației de pe Mureș, 3-0, cu seturi câștigate la 6 (!), la 13 și la 18.

Pro Volei Arad a început anul 2014 cu două meciuri în deplasare. Cum în runda desfășurată weekend-ul trecut, aveau drum la Câmpia Turzii, voleibaliștii lui Radu Sabău au dat o fugă și până la Târgu Mureș, scăpând astfel de o deplasare prevăzută pentru runda a XVII-a. Arădenii s-au impus în ambele jocuri cu același scor 3-2.

Partida Pro Volei Arad – Universitatea Timișoara se va desfășura sâmbătă de la ora 12, în Sala Sporturilor din orașul de pe Mureș.

About Gabriel Toth