Delvon Johnson: „Nu mi-a venit să cred când am văzut că am 20 de recuperări”


Delvon Johnson a reușit recordul absolut de recuperări din acest sezon în partida câștigată de BC Timișoara etapa trecută, contra liderului CSM Oradea. Americanul mărturisește că nu a reușit niciodată în carieră să recupereze atâtea mingi într-un singur meci.

Delvon Johnson a recuperat nu mai puțin de 20 de mingi în victoria repurtată săptămâna trecută de BC Timișoara, în compania liderului CSM Oradea. Americanul a avut cel mai ridicat coeficient de eficiență din lotul pregătit de Srdjan Jovanovic (24), asta deși în atac n-a contibuit decât cu 6 puncte.

Delvon Johnson a sosit în vară la Timișoara tocmai pentru media sa ridicată de recuperări pe meci, el fiind anul trecut lider la acest capitol în campionatul Suediei. Chiar și așa, americanul și-a stabilit în partida cu CSM Oradea un nou record personal. „N-am idee cum am reușit să fac atâtea recuperări, dar iată că le-am făcut. Am încercat să fiu agresiv. În timpul meciului nici nu mă gândeam că aș fi măcar aproape de 20 de recuperări, dar după joc, antrenorul mi-a arătat statistica și nu mi-a venit să cred. N-am avut atâtea recuperări într-un meci niciodată în cariera mea, deci e o realizare mare pentru mine. Ultimul sfert a fost foarte strâns, iar eu am încercat să prind fiecare minge ratată de cei de la Oradea”, a declarat Delvon Johnson.

Americanul speră ca el și colegii săi să dubleze victoria cu Oradea, chiar dacă pe „lei” îi așteaptă o confruntare dificilă, la Pitești. „Va fi un meci greu, Piteștiul joacă bine pe teren propriu. Va trebui să mergem acolo și să ne luptăm  la fel cum am făcut-o cu Oradea și sper să ne întoarcem cu o victorie. Întotdeauna e o atmosferă bună în echipă după o victorie, va trebui să continuăm pe aceeași linie și vineri, pentru a păstra această stare de spirit”, a mai spus Delvon Johnson.

Partida BCMU Pitești – BC Timișoara se va desfășura vineri, de la ora 18, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply