Debut infernal pentru ASU Politehnica în noul sezon! CS Ghiroda și Ripensia, primele două adversare

ghiroda-poliÎn această dimineață, la sediul AJF Timiș, s-a tras la sorți programul competițional pentru viitoarea ediție a Ligii a IV-a, ce va începe la finalul săptămânii viitoare. Un debut de sezon în forță, prima etapă programând duelul primelor două clasate din sezonul trecut, CS Ghiroda și ASU Politehnica.

Campioana și vicecampioana stagiunii trecute se vor duela, așadar, sâmbătă, 9 august, de la ora 11, pe stadionul „Emilian Pavel” din Ghiroda. Pentru alb-violeți, debutul e cât se poate de dificil, în condițiile în care în runda a doua vor primi vizita nou-promovatei Ripensia, una dintre formațiile ce și-a propus accederea în Liga a III-a. Meciul dintre cele două grupări timișorene va avea loc sâmbătă, 16 august, de la ora 18, pe „Știința”.

De altfel, nu mai puțin de șase echipe și-au exprimat intenția de a-și disputa meciurile de pe teren propriu sâmbătă după-amiază. E vorba despre ASU Politehnica, Arsenal Flacăra Făget, Timișul Șag, Pobeda Dudeștii Vechi, Cocoșul Orțișoara și Progresul Racovița. CS Dumbrăvița și AS Murani vor juca acasă duminică, de la ora 11, în vreme ce unica formație ce a cerut expres să joace pe teren propriu vineri după-amiază a fost „Marcel Băban” Jimbolia. Echipele care nu au fost nominalizate își vor găzdui meciurile, conform tradiției, sâmbătă dimineață, la ora 11.

Surpriza CFR

Deși săptămâna trecută, vicepreședintele clubului CFR Timișoara, Constantin Nedela, ne anunța de neînscrierea echipei de seniori în Liga a IV-a, iată că situația s-a schimbat în ultimele zile. Clubul de la Gara Mare va continua la acest nivel cu grupa de juniori 1996 de la LPS Banatul, pregătită de Claudiu Arba, care devine, cu această ocazie, noul antrenor al „leoparzilor”. Tot dinspre Liceul cu Program Sportiv sosește și William Harasim, cel ce va ocupa funcția de director sportiv.

Iată cum arată prima etapă a sezonului 2014/2015 din Liga a IV-a:

Vineri, 8 august, ora 18
Marcel Băban Jimbolia – Timișul Șag

Sâmbătă, 9 august, ora 11
Voința Mașloc – Progresul Gătaia (stadion: CFR Timișoara)
AS Peciu Nou – Unirea Sânnicolau Mare
CS Ghiroda – ASU Politehnica
Ripensia Timișoara – CS Giroc
Auto Timișoara – Pobeda Dudeștii Vechi

Sâmbătă, 9 august, ora 18
Arsenal Flacăra Făget – Cocoșul Orțișoara

Duminică, 10 august, ora 11
AS Murani – Progresul Racovița
CS Dumbrăvița – CFR Timișoara

 

Programul complet al campionatului poate fi consultat pe site-ul AJF Timiș, pe următorul link: http://www.frf-ajf.ro/timis/competitii-fotbal/liga-a-iv-a-2617-et01

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply