Dalibor Persic vine hotărât la BC Timișoara: „Sper să-i facem fericiți pe suporteri”

dalibor_persic_do_kraja_sezone_u_dresu_sirokog_191959_128226_big
BC Timișoara se va prezenta la toamnă cu o serie de noutăți în lot, una dintre acestea fiind Dalibor Persic. Internaționalul bosniac în vârstă de 29 de ani vine de la vicecampioana țării sale natale, Siroki Brijeg, și își dorește ca alături de noii săi colegi să reușească rezultate cât mai bune, care să-i mulțumească pe fanii echipei.

Dalibor Persic va acoperi în sezonul viitor postul de extremă la BC Timișoara. Bosniacul vine din capionatul țării sale, acolo unde s-a clasat cu Siroki Brijeg pe poziția a doua, evoluând cu acest club și în puternica Ligă Adriatică. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a vorbit deja cu unul dintre viitorii săi colegi despre ceea ce îl așteaptă în Banat și speră ca rezultatele din stagiunea următoare să îi mulțumească pe fani.

„Am vorbit cu Zlatko (n.r. Jovanovic) şi mi-a spus că BC Timişoara este un club bine organizat şi cu ambiţii mari. Abia aştept să-mi întâlnesc noii colegi şi să luăm startul în sezonul  2014-2015, chiar dacă va fi unul dificil. Știu că există multe echipe bune în campionatul românesc, dar sper să facem rezultate bune, să calificăm BC Timișoara în cupele europene și mai ales să-i facem fericiți pe suporteri”, a declarat Persic, pentru site-ul oficial al clubului bănățean.

În prezent, Persic se află în cantonamentul echipei naționale a Bosniei, care va începe în această vară campania de calificare la Campionatul European din 2015, urmând a se duela cu Marea Britanie și Islanda. La ediția de anul trecut, noul jucător al timișorenilor a făcut parte din lotul cu care ex-iugoslavii au abordat turneul final.

„Am jucat o dată în România, cu echipa națională, la Sibiu, iar prima impresue a fost foarte bună. Oamenii iubesc baschetul și asta mă bucură. Acum, sunt în cantonamentul naționalei și mă voi alătura lotului timișorean imediat ce se vor încheia preliminariile europene”, a mai spus Persic.

Dalibor Persic e unul dintre cei șapte jucători transferați de BC Timișoara în această vară, alături de Vladimir Tica, Milos Pesic, Bogdan Popescu, Jahenns Manigat, Kelvin Lewis și Octavian Boian.

About Gabriel Toth

Leave a Reply