Cu seriozitate până la capăt, pentru un retur perfect! ASU Politehnica, vizitată miercuri de Făget

DSC_2988 (Medium)ASU Politehnica va disputa miercuri ultima partidă pe „Știința” din acest campionat. Alb-violeții vor primi vizita celor de la Arsenal Flacăra Făget, acesta fiind primul joc fără presiune pentru Naidin & co., după ce ecuația participării la barajul de promovare a fost rezolvată sâmbătă. Chiar și așa, antrenorul Sorin Brîndescu le cere seriozitate elevilor săi și în aceste ultime două runde, pentru a încheia returul doar cu victorii.

ASU Politehnica primește miercuri vizita grupării din Făget, în etapa intermediară – penultima a campionatului. Aparent, pare un meci fără probleme pentru alb-violeți, trupa pregătită de Adrian Brazovan ocupând locul 14, cu 27 de puncte, dar cu un meci mai puțin disputat. Sâmbătă, făgețenii ar fi trebuit să primească vizita penultimei clasate, CS Giroc, care n-a mai ajuns însă la destinație, din cauza unei defecțiuni la autocar. Cel mai probabil, jocul se va omologa cu 3-0 la „masa verde” pentru Arsenal Flacăra.

Alb-violeții promit că nu se vor culca pe o ureche după asigurarea primului loc, ci își doresc să încheie returul cu victorii pe linie. „Trebuie să tratăm cu seriozitate și aceste ultime două etape. E o euforie frumoasă, plăcută, după calificarea la baraj, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Mai avem două jocuri de campionat, al căror rezultat aparent nu contează, dar noi ne dorim să încheiem returul doar cu victorii”, a spus antrenorul Sorin Brîndescu.

În tur, ASU Politehnica a avut de pătimit la Făget. Alb-violeții s-au impus cu 2-1, însă după ce la pauză conduceau gazdele cu 1-0, grație unui gol de generic al lui Sergiu Țofei, dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri. Timișorenii au reușit să întoarcă soarta jocului în repriza secundă, prin golurile semnate de Tulcan (min. 55) și Vucea (min. 62).

Partida ASU Politehnica – Arsenal Flacăra Făget se va disputa miercuri, de la ora 18, pe stadionul „Știința”. Jocul va fi oficiat de o brigadă cu Robert Foldi la centru, ajutat la cele două tușe de Cosmin Filimon și David Svaia. Observatori vor fi Zaharie Ciev – pentru arbitri și Ion Hîrșoveanu – pentru joc.

About Gabriel Toth

Leave a Reply