CSU Poli a bifat victorii în ultimele amicale


CSU Poli a susținut două jocuri amicale la Sânnicolau Mare, cu ocazia Zilelor Orașului, reușind să revină de pe Aranca cu două victorii. Timișorenii au dispus cu 32-29 de CSM Oradea, iar apoi cu 30-22 de Steaua Roșie Mokrin.

CSU Poli a încheiat seria meciurilor amicale cu două victorii la Sânnicolau Mare. Gruparea alb-violetă a evoluat în urbea de pe Aranca, în cadrul Zilelor Orașului, obiectivul timișorenilor fiind promovarea brandului Politehnica.

Primul meci programat în sala „Ioan Morar” a avut loc vineri, în compania divizionarei secunde CSM Oradea. Alb-violeții s-au impus cu 32-29 (17-14), după un joc în care cel mai bun marcator a fost din nou interul Andrei Grasu, cu 11 reușite. Sâmbătă, Nedeljko Vuckovic a folosit jucătorii care au bifat mai puține minute în această vară, dar chiar și așa a rezultat o victorie lejeră, 30-22 (18-13) cu sârbii de la Steaua Roșie Mokrin, unul dintre adversarii deja tradiționali ai Politehnicii din perioadele de pregătire.

CSU Poli intră astfel în linie dreaptă, sâmbătă urmând a avea loc primul meci din noul sezon al Ligii Naționale. Alb-violeții vor evolua, în deplasare, la București, cu CSM, însă ora de start a partidei e încă necunoscută. Postul Digi Sport își dorește ca meciul să înceapă la ora 13, în vreme ce clubul bucureștean ar prefera ca întâlnirea să fie programată seara, de la ora 19.

About Gabriel Toth

Leave a Reply