CS Flacăra, exilată în „Municipiu”! CS Giroc, cea mai nouă divizionară D

9
Ceea ce era de așteptat s-a oficializat joi. CS Flacăra, grupare prezidată de Marian Trăiculescu, a dispărut de pe tabloul Ligii a IV-a, locul ei urmând a fi luat de CS Giroc. Formația mutată vara trecută de la Făget în Calea Șagului înregistrează așadar o cădere bruscă, de trei eșaloane, în decurs de doar câteva săptămâni.

Rar se poate vedea o involuție atât de rapidă a unei echipe de fotbal precum cea a grupării lui Marian Trăiculescu. Din campioană de toamnă în Liga a III-a, Flacăra a ajuns tocmai în Campionatul Municipal, adică ultimul eșalon valoric. Joi, cu 48 de ore înaintea startului Ligii a IV-a, s-au limpezit și apele în ceea ce privește tabloul celor 18 competitoare, după ce conducătorul trupei din Calea Șaguluia trimis AJF-ului o cerere de retragere din acest eșalon.

În aceste condiții, locul celor de la Flacăra a fost preluat de CS Giroc, următoarea echipă aflată pe lista de așteptare, echipa de lângă Timișoara terminând pe locul secund în seria I a Campionatului Județean. Formația la care Orlando Trandu e antrenor-jucător va prelua așadar programul echipei lui Marian Trăiculescu, urmând a se deplasa sâmbătă dimineață la Jimbolia, pentru duelul cu Școala de Fotbal „Marcel Băban”.

Cât despre Flacăra, gruparea sosită în capitala Banatului de la Făget o va lua de la zero din Campionatul Municipal, unde va încerca să se repună pe picioare, în limita posibilităților. Marian Trăiculescu intenționa să abordeze Liga a IV-a cu o grupă de juniori de la LPS Banatul, pregătită de Willy Harasim, însă rămâne de văzut dacă planul se va aplica și în cel de-al șaselea eșalon valoric.

About Gabriel Toth

Leave a Reply