CH Poli tranșează clar amicalul cu CSM Oradea

ch poli feniciCH Poli a câștigat amicalul susținut în această după-amiază, la Timișoara, 47-38 cu divizionara secundă CSM Oradea. Handbaliștii pregătiți de Constantin Ștefan nu au avut emoții în fața mult mai modestului adversar, care ocupă în acest moment poziția a treia în seria vestică din liga secundă.

Pauza activă continuă pentru handbaliștii de la CH Poli. După ce săptămâna trecută au trecut granița, pentru două teste cu vicecampioana Serbiei, Radnicki Kraguevac, alb-violeții au programate și în acest debut de noiembrie alte două meciuri de verificare ceva mai ușoare. Primul s-a disputat astăzi, la sala „Constantin Jude”, în fața divizionarei secunde CSM Oradea.

CH Poli a tranșt duelul fără emoții, scor 47-38, după ce la pauză diferența era de 10 goluri, 26-16. Principalul marcator al formației timișorene a fost rusul Denis Kaftin, cu 10 goluri, urmat de Halcă 9, Leordean 7, Păiuș 6, Irimescu 4, Santeiu 4, Timofte 3, Szentpeteri 2, Fenici 1 și L. Ștefan 1.

CH Poli nu a contat pe internaționalii Demis Grigoraș și Irakli Chikovani, implicați în ultimele zile în primele jocuri de calificare la Euro 2018. Primul a evoluat în premieră pentru naționala României, în „dubla” victorioasă cu Kosovo, în timp ce gruzinul a fost din nou convocat la naționala Georgiei, pentru cele două partide cu Estonia, de la Tallinn și Tbilisi.

„A fost un meci bun de pregătire, dat fiind faptul că avem mai bine de trei săptămâni de când n-am mai avut un meci oficial. Am jucat cu Oradea, o echipă care își dorește să promoveze. După cum se știe, ei și anul trecut au promovat, dar din cauza problemelor financiare nu s-au putut înscrie în campionat. E o echipă care aleargă foarte mult, asemănătoare ca stil cu Bacăul, cu un joc în viteză. Astăzi am încercat să facem câteva lucruri care ne vor folosi în meciul cu Bacăul. Am și rulat tot lotul, deci a fost un meci util și la capătul căruia mă bucur că nu avem accidentări”, a spus antrenorul lui CH Poli, Constantin Ștefan, după amicalul cu Oradea.

CH Poli va mai disputa un meci de verificare miercuri, tot pe teren propriu, de la ora 17, cu gruparea sârbă Steaua Roșie Mokrin.

About Gabriel Toth

Leave a Reply