CH Poli s-a reunit în noua formulă: “Am transferat exact ce ne-am propus”

DSCF0057 (Medium)
CH Poli a reluat astăzi pregătirile, la stadionul “Ştiinţa”, cu gândul la cupele europene. Constantin Ştefan i-a avut la dispoziţie pe toţi jucătorii noi rezolvaţi până în prezent de conducerea clubului şi e încrezător că echipa va avea o comportare mult mai bună în viitoarea stagiune decât în sezonul trecut.
Cristian Fenici, Ghiţă Irimescu, Florin Ciubotaru, Andrei Păiuş, Călin Leordean, Demis Grigoraş şi Daniel Beşliu sunt numele noi prezente la reunirea lotului. Antrenorul Constantin Ştefan se arată extrem de mulţumit de campania de transferuri din această vară, în care au fost punctate toate “ţintele” sale.

“Avem nume noi, chiar sonore la reunirea lotului. Am încredere în jucătorii pe care i-am transferat şi sper să creştem în clasament în sezonul viitor. Am transferat exact ce mi-am propus. Sunt jucători de caracter, jucători care au cochetat cu echipa naţională. Sunt şi câţiva care se întorc acasă. M-am bazat pe acest lucru. Nu va mai veni nimeni. E lotul pe care mi l-am dorit, un lot echilibrat pe posturi”, a declarat antrenorul Constantin Ştefan.
La capitolul plecări, s-a oficializat şi despărţirea de pivotul Dragan Mrakic, veteranul sârb petrecând nu mai puţin de şase ani în alb-violet. “Cu Lela am căzut de comun acord să reziliem şi contractul. Nici pe Mrakici nu ne vom mai baza. Îl avem pe Ghiţă Irimescu şi consider că e suficient. Mrakic e un jucător emblematic pentru Timişoara, e de şase ani aici, dar am decis de comun acord să renunţăm la serviciile sale”, a mai spus Ştefan.
Antrenorul alb-violeţilor e de părere că viitorul campionat va fi unul extrem de disputat, având în vedere faptul că şi celelalte pretendente la cupele europene s-au întărit consistent. “Cred că va fi un campionat foarte puternic, Baia Mare s-a întărit destul de mult, Dinamo, Târgu Jiu, Dinamo la fel. Toată lumea s-a mişcat pe piaţa transferurilor. Sper ca noi, având în majoritate jucători autohtoni, să închegăm mai repede relaţiile de joc decât contracandidatele noastre“, a mai spus Ştefan.
Antrenorul formaţiei bănăţene a dezvăluit şi programul de pregătire al echipei, Cupa Politehnica urmând a se desfăşura în acest an mai devreme decât de obicei.

“Vom avea un program de pregătire combinat, cu antrenamente afară, dar şi în sală. La sfârşitul lunii, vom participa la un turneu de pregătire la Târgu Jiu. Apoi în zilele de 7-8 august va avea loc tradiţionala Cupa Politehnica, unde avem deja confirmările lui Pick Szeged şi Radnicki Kraguevac. Până la începutul campionatului, vom mai participa la un turneu internaţional în Ungaria, la Oroshaza”, a afirmat Ştefan.

Iată lotul prezent la reunire:

Daskaloski, Vâlceanu, Stănescu (portari), Timofte, Irimescu, Fenici, Ciubotaru, Păiuş, Irimiaş, Leordean, Ursu, Grigoraş, Szentpeteri, Beşliu, Halcă. Chikovani, Kaftin şi Santeiu au lipsit învoit de la primul antrenament.

About Gabriel Toth

Leave a Reply