CH Poli, învinsă pe terenul vechii rivale Minaur

ch poliCH Poli a înregistrat astăzi cel de-al doilea eșec din acest start de sezon, pe terenul unei vechi rivale, Minaur Baia Mare. Maramureșenii s-au impus cu 26-22, succes conturat în ultimul sfert de oră de joc, atunci când alb-violeții au găsit extrem de greu drumul spre poarta gazdelor.

Prima repriză s-a disputat sub semnul echilibrului, niciuna dintre cele două formații nereușind să se distanțeze la mai mult de un gol. La pauză, scorul era egal, 13-13, iar echilibrul a persistat și în debutul părții secunde, în care timișorenii au avut inițiativa. Totul însă până în ultimul sfert de oră, în care Minaur a părut mai proaspătă, dând dovadă de o mai mare luciditate în ofensivă, în vreme ce timișorenii au reușit doar trei goluri în acest interval.

S-a încheiat 26-22 pentru Minaur, iar CH Poli se întoarce înfrântă la Timișoara și din a doua deplasare a sezonului. Bănățenii nu au însă timp să plângă după punctele pierdute, pentru că miercuri vor avea din nou un meci extrem de dificil, de această dată pe teren propriu, în fața uneia dintre reprezentatele României în cupele europene, Potaissa Turda. Meciul se va desfășura în sala „Constantin Jude”, cu începere de la ora 17.

În meciul de la Baia Mare, CH Poli a punctat prin Kaftin 7, Chikovani 5, Grigoraș 5, Fenici 2, Santeiu 2, Irimescu 1. De partea cealaltă, Bera a fost cel mai prolific jucător al lui Minaur, cu 7 goluri.

About Gabriel Toth

Leave a Reply