CH Poli încheie sezonul regulat cu un eșec la Târgu Jiu

ch-poli-pandurii (9)

CH Poli nu a spart tiparele în ultima rundă a sezonului regulat. Alb-violeții au înregistrat astăzi o înfrângere scontată, la Târgu Jiu, 29-31 în fața Pandurilor, care încheie astfel pe locul 4 prima parte a campionatului. De partea cealaltă, elevii lui Constantin Ștefan rămân pe 10 și așteaptă duelul din play-out, cu rivala bănățeană CS Caraș-Severin.

CH Poli a încheiat astăzi, la Târgu Jiu, un sezon regulat mult sub așteptări. Timișorenii au pierdut cu 29-31 în fața uneia dintre revelațiile actualei ediții și intră în play-out cu un moral deloc de invidiat, după un șir de șapte înfrângeri consecutive.

Trupa lui Constantin Ștefan s-a ținut însă bine în Gorj, gazdele conducând la limită după prima repriză, scor 16-15. Începutul părții secunde a fost perfect pentru alb-violeți, care au marcat de cinci ori consecutiv și au evadat la patru lungimi în fața gazdelor, 20-16. Gorjenii au reparat însă rapid din greșeli și, în minutul 48, conduceau din nou, 23-22. Până la final, Pandurii și-au dublat avantajul și au obținut o victorie necesară pentru asigurarea poziției a patra.

Interul rus Denis Kaftin a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 9 goluri, urmat de Chikovani 8, Halcă 5, Timofte 3, Santeiu 2, Lela 1 și Ursu 1. De partea cealaltă, Acatrinei a contribuit cu 9 goluri la victoria echipei sale, urmat de Dinescu, cu 7 reușite.

CH Politehnica încheie, așadar, pe locul 10 sezonul regulat și va întâlni în play-out CS Caraş Severin, cu o confruntare la Timişoara (în 23 aprilie) şi alte două la Reşiţa (în 26 aprilie şi dacă e nevoie în 27 aprilie).

About Gabriel Toth

Leave a Reply