CH Poli începe seria amicalelor la Reşiţa

peromilosevicDupă două săptămâni de pregătire pe plan local, handbaliştii de la CH Poli se pregătesc de primele jocuri de verificare ale perioadei estivale. Formaţia antrenată de muntenegreanul Pero Milosevic va participa, la finalul acestei săptămâni, la un triunghiular organizat de nou-promovata în Liga Naţională, HC Adrian Petrea Reşiţa.

Primul meci pentru handbaliştii timişoreni e programat mâine, de la ora 18, în Polivalenta de pe Bârzava, împotriva gazdelor de la HC Adrian Petrea Reșița. CH Poli va juca apoi sâmbătă, tot de la ora 18, în compania formației Pandurii Târgu Jiu. Turneul se va încheia duminică dimineaţă, cu confruntarea dintre echipele din Reşiţa şi Târgu Jiu.

Seria amicalelor va continua săptămâna viitoare, când handbaliştii alb-violeţi vor susţine două meciuri de verificare în Ungaria. Joi, 6 august, CH Poli va înfrunta formaţia din Oroshaza, iar o zi mai târziu, va susţine un test contra puternicei Pick Szeged.

În săptămâna următoare, CH Poli va susţine şi primele trei partide la Timişoara. Astfel, marţi, 11 august, e programată revanşa cu maghiarii de la Oroshaza, pentru ca în zilele de 14 şi 15 august, bănăţenii să susţină o “dublă” cu un alt partener tradiţional din perioadele de pregătire, formaţia sârbă Radnicki Kraguevac.

De la reunirea echipei, care a avut loc la mijlocul lunii în curs, CH Poli a tranversat o perioadă zbuciumată. Reprezentanţii echipei au evitat ieşirea în presă, din cauza problemelor apărute la nivelul bugetului, unul diminuat faţă de sezonul trecut. Echipa de handbal a Timişoarei va avea prima întâlnire cu reprezentanţii mass media la începutul săptămânii viitoare, când e aşteptată clarificarea situaţiei şi comunicarea obiectivului pe care îl va avea în sezonul 2015-2016.

 

About Gabriel Toth

Leave a Reply