CH Poli, decisă să îşi salveze sezonul în faţa Reşiţei

DSC_9038 (Small)
CH Poli începe miercuri lupta din play-out. Primul adversar al timişorenilor e chiar rivala din Banat, CS Caraş-Severin, cu care se vor lupta pentru accederea în grupa locurilor 7-9. Primul joc va avea loc în sala “Constantin Jude”, pentru ca revanşa să se dispute sâmbătă, de la ora 17.30, la Reşiţa. În cazul în care e nevoie de un al treilea meci, acesta va avea loc duminică, tot de la 17.30, în oraşul de pe Bârzava.

Antrenorul timişorenilor, Constantin Ştefan, face apel la suporteri să umple sala “Conastantin Jude” la meciul de miercuri, extrem de important în economia acestui duel.

“Practic, ne jucăm sezonul în această dispută, e un derby al Banatului. Sperăm să ne ridicăm la valoarea acestui joc şi la cea a echipei din Reşiţa, care are în componenţă jucători experimentaţi, care au cochetat cu echipa naţională. Nu e neapărat o revanşă pentru ceea ce s-a întâmplat în sezonul regulat. Sorţii ne-au hărăzit să jucăm contra rivalilor noştri din Banat şi sper ca băieţii să aibă prospeţime, să fie inspiraţi şi să prestăm un joc bun. E foarte important primul meci şi îmi doresc ca toţi suporterii noştri să ne încurajeze pentru a tranşa victoria în favoarea noastră. Am pierdut ambele meciuri cu ei din sezonul regulat, dar sperăm ca de data aceasta să câştigăm noi. Ne cunoaştem destul de bine, suntem în aceeaşi zonă, am urmărit şi alte meciuri pe care le-au disputat. Le cunoaştem forţa de aruncare a jucătorilor lor de pe linia de 9 metri, la fel cum şi ei ne cunosc punctele noastre forte. Dar aici e vorba de determinare, de suflet şi, nu în ultimul rând, de forma de moment a fiecărei echipe”, a declarat Constantin Ştefan.

Tehnicianul “studenţilor” mărturiseşte că nu a trebuit să ducă prea multă muncă de convingere cu elevii săi pentru a-i face să conştientizeze importanţa acestui duel. “Suntem extrem de conştienţi, nu trebuie să facem prea multă consiliere psihologică. Aceste meciuri ne pot salva sezonul şi suntem pregătiţi pentru ele”, a afirmat Ştefan.
Problemele medicale au pus beţe în roate echipei pe tot parcursul acestui sezon, alb-violeţii nereuşind să scape de ele nici în această fază a competiţiei. Dacă Irakli Chikovani şi Iulian Halcă par să se fi pus pe picioare, cel mai probabil va absenta de la meciul de miercuri interul Gabriel Daninfeld, care acuză dureri la tendonul rotulian.

Prima manşă a duelului dintre CH Poli şi CS Caraş-Severin va avea loc miercuri, de la ora 17, în sala “Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply